«Ημερολόγιο Μάχης» το podcast του WinCancer

Αφηγήσεις ασθενών, φροντιστών, αλλά και γιατρών και νοσηλευτών . Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια θετική αλληλεπίδραση με ανθρώπους, που σε ενεστώτα χρόνο αντιμετωπίζουν την ασθένεια , είτε είναι ασθενείς , είτε είναι φροντιστές, να δώσουνε αισιοδοξία , να βοηθήσουμε στην εξωστρέφεια των ασθενών με καρκίνο και των οικείων τους και να σπάσουμε το στίγμα και την προκατάληψη της ασθένειας.

Το podcast Ημερολόγιο Μάχης θα φιλοξενήσει  βιωματικές ιστορίες  ανθρώπων που ήρθαν αντιμέτωποι ή αντιμετωπίζουν τον καρκίνο. 

Αφηγήσεις ασθενών, φροντιστών, αλλά και γιατρών και νοσηλευτών .

Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια θετική αλληλεπίδραση με ανθρώπους, που σε ενεστώτα χρόνο αντιμετωπίζουν την ασθένεια , είτε είναι ασθενείς , είτε είναι φροντιστές, να δώσουνε  αισιοδοξία , να βοηθήσουμε  στην εξωστρέφεια των ασθενών με καρκίνο και των οικείων τους και να σπάσουμε το στίγμα και την προκατάληψη της ασθένειας.

Ευχαριστούμε το soundis για την απεριόριστη στήριξη που μας έχει δώσει , την Ναταλία Κάππα που αγκάλιασε την προσπάθεια μας, τον Χρήστο και τον Κωστή για τη βοήθειας τους.

Ευχαριστούμε τους ταλαντούχους, Λάζαρο  Τσαβδαρίδη για την υπέροχη μουσική του και τον Περικλή Καλαϊτζόπουλο για τα ξεχωριστά γραφιστικά του.

Ακολουθήστε μας στην πλατφόρμα του soundis εδώ 👉βρείτε το podcast στο soundis

Ή στο Spotify εδώ 👉 

#WinCancer_podcast #ημερολόγιο_μάχης #ημερολόγιο_μάχης_podcast #soundis #soundisgr #soundispodcast #podcast #podcastgr #podcastgreece #greekpodcast #greekpodcaster #wincancerpodcast #wincancer #fighters #newpodcast