Συχνά υποβαθμίζω το πόσο σοβαρά άρρωστος είμαι

Συχνά υποβαθμίζω το πόσο σοβαρά άρρωστος είμαι. Όλοι γνωρίζουν ότι ο καρκίνος είναι άσχημος, οπότε γιατί να το μεγαλοποιώ σωστά; Λοιπόν, αποδεικνύεται ότι ο δικός μου είναι πολύ άσχημος. Όχι μόνο ο όγκος έχει σχεδόν διπλασιαστεί σε μέγεθος από τον Μάιο, προκαλώντας μου κάθε είδους έντονο πόνο, αλλά έχει πλέον εξαπλωθεί και στο περιτόναιο μου, και οι εναποθέσεις αυτές έχουν αυξηθεί μετρήσιμα μόνο στο διάστημα που βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Οπότε ναι… αρκετά άσχημα

Τα καλά νέα είναι ότι όσον αφορά τη λοίμωξη, είμαι ιατρικά έτοιμος για εξιτήριο. Ωστόσο, μέχρι να αντιμετωπιστεί σωστά ο πόνος και να μπορέσω να λειτουργήσω ως άνθρωπος, δεν θέλουν να με στείλουν σπίτι.

Με αυτό κατά νου, σήμερα μου έκαναν  μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα,  για να μειωθεί ο πόνος  που μου προκαλεί  ο ταχέως επεκτεινόμενος όγκος μου σε όλα τα διάφορα κομμάτια γύρω του. αν αυτό  λειτουργήσει  πιθανότατα θα πρέπει να παραμείνω με μορφίνη από το στόμα και επιθέματα λιδοκαΐνης, αλλά θα μπορέσω να αποφύγω την ενδοφλέβια  μορφίνη που είναι συνδεδεμένη με το χέρι μου.

περιμένουμε λοιπόν τις επόμενες μέρες…Σταυρώστε τα δάχτυλα!

Θα ήθελα να πάω σπίτι μου τώρα!

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ INSTAGRAM