Μείνε στη ζωή! Σε θέλουμε εδώ!

Ναι! Η αγάπη για τη ζωή είναι μια επανάσταση! Κι αν ποτέ δεν έχεις επαναστατήσει, τώρα ήρθε η ώρα σου! Μπορείς!

Πολλοί από εμάς ζούμε γιατί το προλάβαμε!

Προλάβαμε το φόβο μας, τη λιγοψυχιά μας, η αγάπη μας για τον εαυτό μας, νίκησε την αδυναμία μας και καταφέραμε να ξυπνήσουμε μέσα μας εκείνη την κρυφή επαναστατική μας φλόγα.

Ναι! Η αγάπη για τη ζωή είναι μια επανάσταση! Κι αν ποτέ δεν έχεις επαναστατήσει, τώρα ήρθε η ώρα σου! Μπορείς!

Τράβα κάνε εξετάσεις! ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.

Έλα να γιορτάσουμε την αγάπη για τον εαυτό μας! Τούτη δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια γιορτή της Αγάπης. Της μονής ανόθευτης και ειλικρινούς (ιδεατά) αγάπης: της αγάπης για τον Εαυτό μας.

Κι αν ποτέ δεν αγαπήθηκες, σπάσε τον φαύλο κύκλο των αναξιαγάπητων ανθρώπων. Γίνε εσύ τώρα Αγαπημενος! Αγαπημένος του εαυτού σου…

Κάνε τις απλές περιοδικές σου εξετάσεις. Δώσε υπόσχεση στον εαυτό σου και τήρησε τη: θα ελέγχομαι! Έτσι γιατί η ζωή είναι ωραία, γιατί θέλω να γλυτώσω τον εαυτό μου απο μελλοντικές κοπώσεις μέσα σε νοσοκομεία, από τη μοναξιά της αρρώστιας.

Ω ναι… Έχει πολύ μοναξιά η αρρώστια. Μείνε στη ζωή! Σε θέλουμε εδώ! Εμείς, τα παιδιά σου, η μάνα σου, τα αδέλφια σου, η γυναίκα σου.

Μείνε εδώ! Εξετάσου! Κι αν όχι, διερεύνησε αυτήν την βαθιά αυτοκαταστροφική ασυνείδητη τάση σου και μην την αφήνεις αψήφιστα να σε κυβερνά.

 

—————————————————————————————————

Η Χριστίνα Λαμπούση γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Μολάους Λακωνίας. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών το 1995 και από το 1997 ασκεί μαχόμενη δικηγορία, διατηρώντας δικηγορικό γραφείο στους Μολάους. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Ωδείου Πειραιώς (Τμήμα Βυζαντινής Μουσικής), έχει δε παρακολουθήσει επί σειρά ετών μαθήματα πιάνου, κλαρίνου, σαξοφώνου και αρμονίας.

Το 2011 ίδρυσε τη θεατρική ομάδα  «ἰᾶσθε θεάτρῳ» κι έχει σκηνοθετήσει διάφορα έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου («Παραμύθι Χωρίς `Ονομα», «`Οπερα της Πεντάρας», «Φουέντε Οβεχούνα», «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι», «Αντιγόνη»), καθώς και παραμύθια για παιδιά, διοργανώνει ποιητικές βραδιές και συμμετέχει στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Λακωνίας.

Η Χριστίνα στο Facebook

Χριστίνα Λαμπούση