Η φωτογραφία που συγκινεί ακόμα ….

Αν και τα κορίτσια δεν είχαν ξανασυναντηθεί ποτέ πριν από την μέρα που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, έγιναν φίλες στη στιγμή

Πιστεύουμε πως θα αξιζε να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την ιστορία.❤️
Το 2014 η Αμερικανική φωτογράφος Λώρα Σκαντλινγκ 👉 @scantling_photography για το @caderninhodamamae φωτογράφισε αυτά τα τρία μικρά κορίτσια που μαχόταν τον καρκίνο παιδικής ηλικίας.
Σε αυτή την όμορφη φωτογραφία ήταν η Ράιλι, 3 χρόνων τότε, η Ριάν, που ήταν 6 και η Εινσλι 4 χρόνων τότε σε μια αγκαλιά αμοιβαίας υποστήριξης.
Αν και τα κορίτσια δεν είχαν ξανασυναντηθεί ποτέ πριν από την μέρα που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, έγιναν φίλες στη στιγμή.
Σήμερα και οι τρεις τους είναι ελεύθερες καρκίνου κι έρχονται κάθε χρόνο να κάνουν έναν πορτρέτο μαζί και να γιορτάσουν τη νίκη ενάντια στην ασθένεια! Η φωτογράφος σκοπεύει να τραβάει την φωτογραφία κάθε χρόνο για όσο τα κορίτσια το επιθυμούν, ελπίζοντας πως θα συνεχίσουν να εμπνέουν κόσμο και να ευαισθητοποιούν για τον παιδικό καρκίνο.
Αν και όλα τα κορίτσια είναι ελεύθερα καρκίνου, η Ριάν έχει ακόμα κάποια απτά ίχνη της ασθενειας. Τα μαλλιά της δεν μεγαλώνουν λόγω της ακτινοθεραπείας που υπεβλήθη κι επίσης έχει προβλήματα στα μάτια της λόγω της θέσης του όγκου στον εγκέφαλο της.
https://www.instagram.com/p/CNBOubqpuZe/?igshid=15sab5h2zoghq
https://instagram.com/scantling_photography?igshid=l8m02cqtc31d