Ξέρω έναν Ήρωα … 5 χρόνια λειτουργίας WinCancer

Επετειακό μπλουζάκι για τα 5 χρόνια λειτουργίας του WinCancer "Ξέρω έναν Ήρωα" αναζήτησε το στο jamjar.gr

5 χρόνια σκληρής δουλειάς. 5 χρόνια στήριξης του ογκολογικού ασθενή και των φροντιστών του. 5 χρόνια ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης. 5 χρόνια προσφοράς.

5 χρόνια «γνωριμίας» ηρώων που δίνουν την δική τους μάχη!

Ο Δημήτρης Σιάχος οραματίστηκε και δημιούργησε το Wincancer, όταν για τρίτη φορά στη ζωή του, ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

Ξεκίνησε ως βιωματικό διαδικτυακό ημερολόγιο, που βασικό σκοπό είχε να δώσει αισιοδοξία και να βοηθήσει στην εξωστρέφεια των ασθενών με καρκίνο,  και των οικείων τους. Αλλά και για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική πολιτεία για θέματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς.

Εμείς, φίλοι του και συνοδοιπόροι, αναλάβαμε την ευθύνη να συνεχίσουμε το έργο του, με δράσεις όπως το «ΔιαβάΖΩ»  , το » επισκεπτήριο αγάπης» , την δημιουργία βιβλιοθηκών σε νοσοκομεία, την λειτουργία τράπεζας αίματος για τους καρκινοπαθείς

Κι όλα αυτά με την στήριξη απλών πολιτών ! Τη στήριξη τη δική σας!

Είμαστε εδώ γιατί μοιραζόμαστε την ίδια ανάγκη για προσφορά, βοήθεια και στήριξη στους ανθρώπους που νοσούν και έχουνε ανάγκη. Είμαστε εδώ γιατί είστε κι εσείς μαζί μας!

Συνεχίζουμε …

 

Αν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια μας μπορείτε να αποκτήσετε  το επετειακό WinCancer  t-shirt  πατώντας εδώ :  Ξέρω έναν ήρωα

 

αν και εσύ ξέρεις ένα ήρωα αυτό είναι το μπλουζάκι σου…αυτό είναι το μπλουζάκι του!

 

KseroEnanHroa_WomensTShirt

τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την δημιουργία βιβλιοθηκών σε νοσοκομεία 

 

#jamjar_gr #youniquelycreated #aitia_kalou