Δείτε ένα δυνατό κορίτσι

Οι γιατροί της Μπρουκ θεωρούν ότι ο όγκος προκάλεσε τον χρόνιο πόνο. Ακόμα κι αν έχει μεγάλο δρόμο μπροστά της η Μπρουκ παραμένει αισιόδοξη.

Η Μπρουκ πάλευε για την ζωή της για αρκετό καιρό πριν διαγνωστεί με καρκίνο.
Όταν η Μπρουκ ήταν 11 διαγνώστηκε με Σκολίωση, που είναι όταν η σπονδυλική στήλη αρχίσει να κάμπτεται αντί να παραμένει ευθεία.
Στα 13 διαγνώστηκε με ένα άλλο σύνδρομο – σύνδρομο Ορθοστατικης Ταχυκαρδίας. Ο καρδιακός Ρυθμός αυξάνεται δραματικά όταν ο ασθενής στέκεται όρθιος.
Κι αν αυτά δεν ήταν αρκετά, η Μπρουκ εμφάνισε χρόνιο πόνο το 2019. Η γιατροί της ζήτησαν Μαγνητική τομογραφία για να σιγουρευτούν ότι ο εγκέφαλος ήταν καθαρός, αλλά βρήκαν μια μάζα.
Δεν είχε κανένα σύμπτωμα καθώς αυτό ήταν ένα «τυχαίο» εύρημα. Η Μπρουκ διαγνώστηκε με Γλοίωμα τον Σεπτέμβριο του 2020.
15 μέρες αργότερα υποβλήθηκε σε χειρουργείο αφαίρεσης περισσότερο του 50% του όγκου. Όταν ξύπνησε η Μπρουκ κατέληξε να πάθει ένα μικρό εγκεφαλικό από το οποίο έχει σχεδόν επανέλθει μέχρι σήμερα!
Μετά την ανάλυση του όγκου φάνηκε ότι ήταν αστροκυττωμα σταδίου 2
Οι όγκοι σταδίου 2 είναι λιγότερο πιθανό να αυξηθούν και να κάνουν μετάσταση αλλά περισσότερο πιθανό να επανεμφανιστουν μετά την θεραπεία.
Κάποια αστροκυττωματα δεν μπορούν να θεραπευτούν παρά μόνο να αντιμετωπιστούν.
Οι γιατροί της Μπρουκ θεωρούν ότι ο όγκος προκάλεσε τον χρόνιο πόνο. Ακόμα κι αν έχει μεγάλο δρόμο μπροστά της η Μπρουκ παραμένει αισιόδοξη.
Σ αγαπάμε Μπρουκ! Μείνε δυνατή!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ