Το Στόμα ο καθρέπτης της Υγείας και στον Καρκίνο

Σκοπός του webinar είναι η ενημέρωση του ογκολογικού ασθενή σχετικά με την φροντίδα της στοματικής κοιλότητας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της θεραπείας ενάντια στον καρκίνο.

Το παράρτημα Ν. Κοζάνης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με το WinCancer, διοργανώνει την Τετάρτη 17/02 και ώρα 07:00μμ, τη διεξαγωγή webinar-
«Το Στόμα ο καθρέφτης της Υγείας – και στον Καρκίνο»
με τη Δρ Ουράνια Νικολάτου-Γαλίτη
Στοματολόγος, Καθηγήτρια ΕΚΠΑ, Επιστημονική Υπεύθυνη της Μονάδας Οδοντιατρικής Αντιμετώπισης Ογκολογικού Ασθενούς της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ.
Σκοπός του webinar είναι η ενημέρωση του ογκολογικού ασθενή σχετικά με την φροντίδα της στοματικής κοιλότητας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της θεραπείας ενάντια στον καρκίνο.
Το webinar απευθύνεται πρωτίστως στον ογκολογικό ασθενή, τους φροντιστές του, αλλά και στους επαγγελματίες υγείας που σχετίζονται με τον ογκολογικό ασθενή.
Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη για όποιον επιθυμεί να το παρακολουθήσει διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Ο σύνδεσμος συμμετοχής θα κοινοποιηθεί την ημέρα του webinar στη σελίδα του παραρτήματος ΕΑΕ Ν. Κοζάνης στο facebook.
Το webinar αφορά τον απλό πολίτη, ασθενή και φροντιστή των ασθενών.
Η στοματική υγεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής υγείας του ασθενούς και δεν πρέπει να παραμελείτε σε καμία περίπτωση. Η πρόληψη και η σωστή φροντίδα του στόματος είναι σημαντική. Οδοντιατρικά προβλήματα που μπορούν να θεραπευτούν εύκολα κι ανώδυνα, αν παραμεληθούν πριν την χημειοθεραπεία η την ακτινοθεραπεία μπορεί να καταλήξουν να είναι επώδυνα και πολύπλοκα αργότερα.
Δεν παραμελώ το στόμα μου και μαθαίνω να το φροντιΖΩ σωστά.
Για όποιον δεν μπορεί να συμμετάσχει μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ μπορεί να συμμετέχει μέσω τηλεφώνου(κινητού η σταθερού) καλώντας στα παρακάτω τηλέφωνα στις 17/02 και ώρα 19:00:
2311180599 2111984488