Ημερολόγιο μάχης …. 14 Φεβρουαρίου 2017

Ο έρωτας σου δίνει το θάρρος και το θράσος να παλέψεις με θηρία, ακόμα και με τον καρκίνο!

Έρωτας είναι να ξυπνάς το πρωί και να χαμογελάς!
Έρωτας είναι να ακούς ένα τραγούδι και να ψιθυρίζεις τους στοίχους του…
Έρωτας είναι να λάμπουν τα μάτια σου όταν κοιτάς…
Ο Έρωτας είναι έκπληξη ….
Ο Έρωτας είναι θράσος…
Ο Έρωτας είναι ζωή…
Η ζωή είναι έρωτας !
Ο έρωτας αν σου συμβεί δεν τελειώνει ποτέ! Γιατί ο έρωτας είναι κινητήρια δύναμη, σου δίνει φτερά και «αν πετάξεις έστω και μια φορά, θα περπατάς για πάντα με τα μάτια στραμμένα στον ουρανό, γιατί εκεί βρέθηκες και εκεί λαχταράς πάντα να επιστρέψεις»
Γιατί σε κάθε έρωτα που ζούμε έχει μείνει και λίγος από τους προηγούμενους, για να μπορείς να φτάσεις στο άπειρο, γιατί μόνο αυτό ταιριάζει στον έρωτα… αν του βάζεις όρια τον σκοτώνεις! 
Ο έρωτας σε γεμίζει πληγές, σου παίρνει ότι έχεις, αλλά τελικά σου χαρίζει την παρακαταθήκη του «για πάντα», αφού είχες την τύχη να τον ζήσεις!
Ναι μόνο αν έχεις ερωτευτεί κατανοείς την έννοια του για πάντα και του ποτέ!
Η αγάπη είναι υπόσχεση που δίνουν δυο, τον έρωτα όμως τον έχεις μέσα σου, είναι δική σου υπόθεση, δεν χρειάζεσαι την συγκατάθεση του άλλου, ούτε καν την παρουσία του.
Ο έρωτας σου δίνει το θάρρος και το θράσος να παλέψεις με θηρία, ακόμα και με τον καρκίνο!
Έρωτας είναι, όταν σε κοιτά, να αλλάζει το χρώμα των ματιών του και να γίνεσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, αυτό αν το ζήσεις δεν αλλάζει ποτέ!
Με κοίταξες σαν κάτι ιερό , όπως εκείνη την πρώτη φορά που το βλέμμα σου έπεσε πάνω μου, και ευλογήθηκα τον έρωτα … για πάντα!

 

Πίστη Κρυσταλλίδου