Σας χρειάζομαι … η Νικολέτα απο την Πάφο ψάχνει δότη μυελού των οστών!

Σήμερα Παγκόσμια Μέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των οστών και η Νικολέτα από την Πάφο μας μιλάει για την ανάγκη να γίνουμε όλοι δότες ! "Σας χρειάζομαι! Ψάχνω κάποιον τυχερό από εσάς που να είναι συμβατός με εμένα για να γίνει ο δικός μου δότης. δότης μυελού των οστών , δότης ΖΩΗΣ."

Για όσους δεν με γνωρίζουν, ονομάζομαι Νικολέτα Χρυσανθου και είμαι 24 ετών από την Πάφο. Αυτή τη στιγμή σας γράφω από το νοσοκομείο Klinikum Frankfurt (Oder) στη Γερμανία επειδή χρειάζομαι τη βοήθειά σας!
Ίσως τώρα τελευταίως να ακούτε για δείγμα δότη μυελού των οστών. Δυστυχώς ή ευτυχώς μόλις ήρθε ξανά και η δική μου σειρά! Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες η αρρώστια ξανακτύπησε τη δική μου πόρτα. Διαγνώστηκα ξανά με λεμφοβλαστικη λευχαιμία αλλά συνεχίζω να χαμογελώ και να βλέπω με αισιοδοξία τη ζωή. ☺️
Σας χρειάζομαι!
Ψάχνω κάποιον τυχερό από εσάς που να είναι συμβατός με εμένα για να γίνει ο δικός μου δότης. δότης μυελού των οστών , δότης ΖΩΗΣ.
Παρακαλώ όλο τον κόσμο ηλικίας 18-45 ετών οπότε μπορεί να επισκεφθεί το πλησιέστερο νοσοκομείο της επαρχίας του και να δώσει δείγμα.
-Για Λεμεσό: Στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου Χαβουζας στην τράπεζα αίματος (99320887)
-Πάφο : Ευαγγελισμός, ROYAL CLINIC, Γενικό Νοσοκομείο
-Λευκωσία, Λάρνακα, κλπ: Νοσοκομείο / Καραισκάκιο
Είναι μια πολύ απλή διαδικασία, αλλά από αυτή κρέμεται πλέον η ζωή μου. Εάν δεν βρεθεί δότης δεν ξέρω τι να περιμένω όταν τελειώσω τις χημειοθεραπειες..
Σας χρειάζομαι!
Εκτιμώ το χρόνο που αφιερώσατε για να το διαβάσετε και εύχομαι να δράσετε άμεσα.
Σε περίπτωση που δεν είστε δικός μου δότης να είστε σίγουροι πως κάπου εκεί έξω κάποιος άλλος θα φανεί τυχερός από εσάς!
Παρακαλώ και ζητώ από εσάς όποιος μπορεί να κοινοποιήσει για να προχωρήσει η διαδικασία άμεσα
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΔΕΙΓΜΑ :