Δωρεάν διαμερίσματα για την περίοδο θεραπείας ογκολογικών ασθενών

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης ακινήτων Πειραιώς Real Estate ΑΕ, υλοποιεί το πρόγραμμα κάλυψης των αναγκών διαμονής ασθενών με καρκίνο και των συνοδών τους, οι οποίοι αναγκάζονται να μετακινηθούν από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας σε μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) για τη θεραπεία τους.

Η δράση, η οποία υλοποιείται με την αιγίδα του υπουργείου Υγείας, ξεκίνησε στις αρχές Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2020. Αφορά την παραχώρηση έτοιμων προς χρήση επιπλωμένων και εξοπλισμένων διαμερισμάτων, για τη διαμονή ασθενών και των συνοδών τους που μεταβαίνουν σε άλλη περιφέρεια για τη θεραπεία τους.

Μέχρι στιγμής η δράση τυγχάνει σημαντικής ανταπόκρισης από όλη την Ελλάδα και έχει ήδη βοηθήσει αρκετούς ασθενείς και τους συνοδούς τους, οι οποίοι χρειάζεται να μεταβούν και να διαμείνουν σε Αττική, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθούν στις προβλεπόμενες θεραπείες και εξετάσεις.

Τα διαμερίσματα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα, παραδίδονται κάθε φορά προς χρήση στους ωφελούμενους αφού πρώτα απολυμανθούν και αφού έχει απαραιτήτως προηγηθεί προγραμματισμός της διαμονής των ενδιαφερομένων ασθενών από το γραφείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου, μετά τη συμπλήρωση των απαραίτητων εγγράφων για την κάλυψης διαμονής (τηλ: 2107710335 καθημερινά 14:00 – 17:00, E-mail: office@ellok.org).

Λεπτομερείς πληροφορίες για το πρόγραμμα κάλυψης διαμονής ασθενών από άλλη πόλη μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΛΛΟΚ.

εδώ:

Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου

διαβάστε όλο το άρθρο εδώ :

Δωρεάν διαμερίσματα για την περίοδο θεραπείας ογκολογικών ασθενών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ