Η πρώτη χαριστική Βιβλιοθήκη του Wincancer είναι γεγονός !

Για μας αυτές οι βιβλιοθήκες, είναι μια μικρή προσφορά συμπαράστασης προς τους ασθενείς και τους συνοδούς των ογκολογικών τμημάτων, των νοσοκομείων της χώρας

Στήθηκε η πρώτη χαριστική Βιβλιοθήκη του Wincancer ,στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας με βιβλία από τη δράση μας ΔιαβάΖΩ.

Τα βιβλία απολυμάνθηκαν υπό την επίβλεψη της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Ευης Γιαννοπούλου και τοποθετήθηκαν στα ράφια με ασφάλεια.

ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣΗ λειτουργία της βιβλιοθήκης θα ακολουθήσει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Οι ασθενείς και οι συνοδοί θα μπορούν να δανείζονται τα βιβλια κατά την διάρκεια της θεραπείας τους ή αν επιθυμούν θα μπορούν και να τα ανταλλάσσουν με ένα δικό τους, αφήνοντας τη δική τους ευχή για τον επόμενο ασθενή.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Σταύρος Παπασωτηρίου δήλωσε : «ήταν μια υπόσχεση που δώσαμε τον Φεβρουάριο και σήμερα με την βοήθεια του Wincancer έγινε πράξη .Στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που έχουν ως σκοπό την βελτίωση και την ψυχική ανάταση, όλων όσων μάχονται κατά του καρκίνου».

ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣη Πρόεδρος του Wincancer Πίστη Κρυσταλλίδου ανέφερε :

«Για μας αυτές οι βιβλιοθήκες, είναι μια μικρή προσφορά συμπαράστασης προς τους ασθενείς και τους συνοδούς των ογκολογικών τμημάτων, των νοσοκομείων της χώρας. Τα βιβλία στα ράφια έχουν ευχές αγάπης και έχουν σταλεί, από διάφορα σημεία της Ελλάδας. Ευχόμαστε οι βιβλιοθήκες μας, να γίνουν σημεία ξεκούρασης και ανακούφισης για όσους το έχουν ανάγκη.»

ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣΠαρόν στην τοποθέτηση ήταν ο πρόεδρος του Παραρτήματος Ν. Κοζάνης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Όμηρος Παπαθανασίου

Ευχαριστούμε την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου, για την συναρμολόγηση της βιβλιοθήκης .

ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ