Ρωτούσα συνεχώς το Θεό, γιατί σε μένα;

Αλλά τώρα σκέφτομαι φυσικά σε μένα! Είμαι δυνατή, δεν φοβάμαι, έχω πίστη, είμαι θαρραλέα ...

Κάποιοι μπορεί να ενοχλούνται από τις δημοσιεύσεις μου ή  να πιστεύουν πως επαναλαμβάνονται, αλλά υπάρχει ένας λόγος για αυτά που λέω και δημοσιεύω. Πίσω στον Ιούνιο του 2019 ήμουν νεο-διαγνωσμένη και χωρίς ελπίδα.

Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν πως δεν ήθελα να πεθάνω, δεν ήθελα να αφήσω τα κορίτσια μου ορφανά και να πορεύονται στη ζωή χωρίς εμένα. Ρωτούσα συνεχώς το Θεό, γιατί σε μένα; Αλλά τώρα σκέφτομαι φυσικά σε μένα! Είμαι δυνατή, δεν φοβάμαι, έχω πίστη, είμαι θαρραλέα κι είμαι θετική.

Δημοσιεύω το ταξίδι μου με όλα τα καλά και τις αναποδιές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί εύχομαι να είχα γνωρίσει κάποιον που περνάει ότι κι εγώ νωρίτερα. Περίμενα πριν ανακοινώσω τα νέα μου για τον καρκίνο μερικούς μήνες και με το που το έκανα ανακάλυψα υποστήριξη από γυναίκες εδώ μέσα που βιώνουν το ίδιο πράγμα με εμένα. Αποτελούν μια εκπληκτική κοινότητα και γι αυτό δημοσιεύω ότι δημοσιεύω. Θέλω να γίνω η πηγή παρηγοριάς κι ελπίδας για κάποιον, όπως χρειαζόμουν κι εγώ όταν  είχα διαγνωσθεί.

Θέλω να ευαισθητοποιήσω και να δείξω πως μπορείς να ευημερείς κατά τη διάρκεια και μετά τον καρκίνο.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ. Θα δείξω στα τρία μου κορίτσια πως η μαμά τους είναι μαχήτρια που κέρδισε την σκληρότερη μάχη που αντιμετώπισε ποτέ της.

Πως ποτέ δεν είναι πολύ αργά να κάνουν καλύτερες επιλογές για την υγεία τους και να αγαπούν τους εαυτούς τους ακόμα κι όταν δεν αναγνωρίζουν το άτομο που τις κοιτάει από τον καθρέπτη.

Άφησα την παλιά Τζένα πίσω στο 2019 μαζί με μια άσχημη ασθένεια και δεν κοιτάω πισω! 💕💪🏻

ΠΗΓΗ :
https://www.instagram.com/p/B8wYN8Oj6SE/?igshid=zliyzt81p86p

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ