Είναι ένα σημάδι που μου έβαλε ο ακτινολόγος γιατί θα ξεκινήσω ακτινοβολίες…

Θα μπορούσα να αλλάξω μπλούζα και να μην φαίνεται όμως δεν με νοιάζει καθόλου ,δεν είναι ντροπή ο καρκίνος απλά εκείνος με επέλεξε και εγώ δίνω τη μάχη μου

Αγαπητό ημερολόγιο ,
Σήμερα είπα να βγω έξω να πάω να κόψω λίγο τα μαλλιά μου μιας και μακρυναν και χρειάζονται κόψιμο για να πάρουν ένα ωραίο σχήμα .

Επίσης την Παρασκευή θα ξεκινήσω ανοσοθεραπεια για την οποία μου είπε ο γιατρός να μην βάλω κάσκα, αλλά ας κρατήσω τα μαλλιά μου κοντά .

Ήθελα να σου δείξω ένα καφέ σημαδάκι που απέκτησα εκεί στο στήθος .

Είναι ένα σημάδι που μου έβαλε ο ακτινολόγος γιατί θα ξεκινήσω ακτινοβολίες ,έχω και άλλα 4 στο κορμί μου .

Θα μπορούσα να αλλάξω μπλούζα και να μην φαίνεται όμως δεν με νοιάζει καθόλου ,δεν είναι ντροπή ο καρκίνος απλά εκείνος με επέλεξε και εγώ δίνω τη μάχη μου!!!!

#despina_cancer_diary#wincancer_gr#breastcancerwarrior #breastcancerfighter

#καρκίνος_μαστού

View this post on Instagram

Αγαπητό ημερολόγιο , Σήμερα είπα να βγω έξω να πάω να κόψω λίγο τα μαλλιά μου μιας και μακρυναν και χρειαζονται κοψιμο για να παρουν ένα ωραίο σχήμα .Επιίσης την Παρασκευή θα ξεκινήσω ανοσοθεραπεια για την οποία κου είπε ο γιατρός να μην βάλω κάσκα αλλά ας κρατήσω τα μαλλιά μου κοντά . Ήθελα να σου δείξω ένα καφέ σημαδακι που απεχτησα εκεί στο στήθος . Είναι ένα σημάδι που μου έβαλε ο ακτινολόγος γιατί θα ξεκινήσω ακτινοβολίες ,έχω και άλλα 4 στο κορμί μου . Θα μπορούσα να αλλάξω μπλούζα και να μην φαίνεται όμως δεν με νοιάζει καθόλου ,δεν είναι ντροπή ο καρκίνος απλά εκείνος με επέλεξε και εγώ δίνω τη μάχη μου !!!!#despina_cancer_diary#wincancer_gr#breastcancerwarrior #breastcancerfighter #καρκίνος_μαστού

A post shared by Despina's Cancer Diary (@despina_cancer_diary) on

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ