Δωρεά ομφαλοπλακουντιακού αίματος

ο Θάνος και η Φανή μόλις απόκτησαν το πρώτο τους παιδί και κάτι θέλουν να μας πουν

Θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για το πόσο πολύτιμο δώρο είναι η δωρεά ομφαλοπλακουντιακού αίματος. Δεν είμαστε γιατροί αλλά πολίτες που επιθυμούν να χαρίσουν ζωή σε άλλους ανθρώπους με τον ερχομό του παιδιού τους. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την ιστορία μας…

Είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπιούνται πολύ, που είναι ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον, δυο άνθρωποι που είναι ολόκληροι και ξαφνικά γεννιέται μια νέα ζωή από τα μισά τους. Σε λίγους μήνες θα κρατάμε το ολόκληρο που δημιουργήθηκε από εμάς!

Ένα μικρό πλασματική που ήδη μας έδωσε χαρά και ευτυχία! Κινείται εδώ και καιρό μέσα στην κοιλίτσα της μαμάς Φανής, την πιάνει λόξυγκα, τεντώνεται και θέλει χάδια και τραγουδάκια. Ο δε μπαμπάς Θάνος, της τραγουδά, την χαϊδεύει, της μιλά και αυτή ανταποδίδει με τα δικά της σκέρτσα μέσα από την κοιλίτσα. Νιώθει ασφαλής και ζεστασιά μαζί μας. Αυτό το οποίο βιώνουμε αυτή την στιγμή είναι μοναδικό και τόσο όμορφο και γλυκό μεταξύ των τριών μας.

Δημιουργήσαμε μια νέα ζωούλα στον κόσμο και θελήσαμε να κάνουμε δωρεά τον ομφαλοπλακουντιακό αίμα ώστε να δώσει ζωή σε κάποιον άλλον και να συνεχίσει να ζει, να χαίρεται, να αγαπά και να αγαπιέται, να είναι δίπλα στους δικούς του ανθρώπους και να συνεχίζει να χαμογελά και να κάνει όνειρα.

Σκεφτόμαστε ότι η γέννηση του δικού μας παιδιού, πολύ πιθανόν να δώσει ζωή σε ένα άλλο παιδάκι που πάσχει από κάποια ασθένεια. Το δικό σας λοιπόν παιδάκι, γιατί να μην κάνει ένα τόσο όμορφο και πολύτιμο δώρο σε ένα άλλο και να συνεχίσει την ζωή του δίπλα στους γονείς του και σε όσους αγαπά και το αγαπάνε; Τι πιο όμορφο από αυτό; Και όπως λέει η φίλη μας η Πίστη, ας γίνουμε όλοι αιτία καλού. Αξία ανεκτίμητη!

 

Θάνος & Φανή

 

Η Ελληνική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος δείτε εδώ όσα πρέπει να ξέρετε