Έκθεση Ευχών

Μια μοναδική πρωτότυπη και τρυφερή έκθεση ... Έκθεση Ευχών. Το Ινστιτούτο Αξιοποίησης Προϊόντων Ελληνικής Φύσης(Ι.Α.Π.Ε.Φ.) και το WinCancer διοργανώνουν την Έκθεση Ευχών στον πολυχώρο του Ινστιτούτου . Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 Η έκθεση θα διαρκέσει Από 16 Δεκεμβρίου μέχρι 25 Ιανουαρίου 2020.

Ένα βιβλίο, ένα δώρο, μία ευχή…

Η νοσηλεία σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο, είναι μια σκληρή δοκιμασία, για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή των συνανθρώπων μας, αλλά ο μαγικός κόσμος ενός βιβλίου μπορεί να την απαλύνει. Αυτό κάνει τα τελευταία 3 χρόνια το WinCancer, με τη δράση του ΔιαβάΖΩ, μαζεύει βιβλία με μια χειρόγραφη ευχή, αφιερωμένη στους ανθρώπους, οι οποίοι την περίοδο των εορτών , θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας.

Αυτές οι Ευχές θα γίνουν πρωταγωνιστές σε μια μοναδική πρωτότυπη και τρυφερή έκθεση .

Την Έκθεση Ευχών.

Το Ινστιτούτο Αξιοποίησης Προϊόντων Ελληνικής Φύσης(Ι.Α.Π.Ε.Φ.) και το WinCancer διοργανώνουν την Έκθεση Ευχών στον πολυχώρο του Ινστιτούτου .

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30

Η έκθεση θα διαρκέσει Από 16 Δεκεμβρίου μέχρι 25 Ιανουαρίου 2020.

Αρωγός της εκδήλωσης είναι ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Γεώργιος Πατούλης, ο οποίος και θα εγκαινιάσει την Έκθεση.

Η ψυχολόγος- συγγραφέας κυρία Θέκλα Πετρίδου θα μιλήσει για την δύναμη των ευχών κατά την διάρκεια των εγκαινίων.

Θέκλα Πετρίδου

Σας περιμένουμε να δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας και αγάπης τα φετινά Χριστούγεννα. Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργεί Bazaar για την αγορά ψυγείων φαρμάκων για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα – Μαριάννα Βαρδινογιάννη»
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK