Ο μπαμπάς μου ταλαιπωρήθηκε από τον καρκίνο, αλλά προσπαθούσε να μου το κρύψει

Η Αλεξία Μουστάκα, κόρη του Σωτήρη Μουστάκα και της Μαρίας Μπονέλου, ήταν καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τρίτης η Αλεξία Μουστάκα, κόρη του Σωτήρη Μουστάκα και της Μαρίας Μπονέλου, η οποία μίλησε για την όμορφη ζωή που έζησε δίπλα στους διάσημους γονείς της ενώ αναφέρθηκε και στους τελευταίους μήνες του ηθοποιού, πριν εκείνος χάσει τη μάχη με τον καρκίνο.
«Δεν τον ταλαιπώρησε πολλά χρόνια ο καρκίνος, μόνο το τελευταίο διάστημα, πολύ, αλλά προσπαθούσε να μου το κρύψει το ότι ταλαιπωρείται και μπορεί να έρθει το τέλος. Μεγάλο λάθος γιατί με βρήκε απροετοίμαστη. Η μητέρα μου ήταν πολλά χρόνια άρρωστη και το περίμενα, το είχα συνειδητοποιήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Για μένα ειδικά ήταν πολύ δύσκολο γιατί της είχα λατρεία και ξαφνικά αυτό σταματάει. Πήγαινα στο δωμάτιο και της έλεγα με λεπτομέρειες τα ερωτικά μου και μετά έβγαινα από την πόρτα και έκλαιγα. Νομίζω ότι μας αναγνώριζε αλλά στο τέλος δεν μπορούσε να μιλήσει καν».

Τέλος, δεν δίστασε να αναφέρει ότι πέρασε «ξυστά» από την κατάθλιψη, αλλά πάντα ένιωθε δυνατή, επειδή οι δικοί της άνθρωποι της είχαν δώσει πάρα πολλή αγάπη.

Αλεξία Μουστάκα: «Ο μπαμπάς μου ταλαιπωρήθηκε από τον καρκίνο αλλά προσπαθούσε να μου το κρύψει»