Ο γάμος της Σύνθια

Και τη στιγμή που οι νύφες βιώνουν τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό, την αγωνία, η Συνθια μπόρεσε να βιώσει την ηρεμία, τη γαλήνη και την σιγουριά πως προστατεύεται από τον Θεό

Μόλις 2 μήνες πριν τον γάμο της η Συνθια διαγνώστηκε με καρκίνο του στομάχου. Τα νέα ήταν τόσο σκληρά κι έφεραν πολύ φόβο κι ανασφάλεια, μιας που έτσι γίνεται με μια βαριά θεραπεία. Ένα χειρόυργειο και κάτι που όλες οι γυναίκες τρέμουν, την απώλεια μαλλιών.
Τη μέρα που το ανακάλυψε έκλαψε πολύ, φοβόταν, ένιωθε άγχος, και πέρασε τη νύχτα , κλαίγοντας και παρακαλώντας τον Θεό για οίκτο και αποφάσιζοντας να αφιερώσει τη ζωή της στο Θεό, να δώσει τη ζωή της ολοκληρωτικά.
Και αναφέρει πως αυτή η παράδοση την ανακούφισε, γιατί άφησεένα βαρύ φορτίο στα χέρια Εκείνου που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει.
Κι έπειτα από τις εξετάσεις, τη συμβουλευτική και τη θεραπεία ανακάλυψε πως ο καρκίνος είναι εντοπισμενος μόνο στο στομάχι.
Και τη στιγμή που οι νύφες βιώνουν τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό, την αγωνία, η Συνθια μπόρεσε να βιώσει την ηρεμία, τη γαλήνη και την σιγουριά πως προστατεύεται από τον Θεό.
«Έχω υποστεί κάποιες αλλαγές αυτές τις μέρες κι έμαθα από τον Θεό πως η ομορφιά μου ξεπερνάει το να έχεις όμορφα μαλλιά, κοιταζομαι στον καθρέπτη και νιώθω όμορφη αν και φαλακρή» λέει η Συνθια. Και παραθέτει το παρακάτω εδάφιο:
» Πηγήν και ατίαν δια την πλέον πλήρη και τελείαν χαράν να θεωρήτε, αδελφοί μου, όταν πέσετε μέσα εις διαφόρους δοκιμασίας και θλίψεις,γνωρίζοντες τούτο, ότι η δια μέσου θλίψεων και ταλαιπωριών δοκιμασία της πίστεώς σας προς τον Χριστόν επεξεργάζεται και πραγματοποιεί ως πολύτιμον αγαθόν μέσα σας την υπομονήν. Η δε υπομονή ας έχη και αυτή, ως καρπόν της, πνευματικόν έργον τέλειον εις τας καρδίας σας, δια να είσθε έτσι τέλειοι και ολόκληροι και να μη υστερήτε εις τίποτε.» (Ιάκωβος, επιστολή 1:2-4)
Ο γάμος της έγινε στις 16 Ιουνίου του 2018, και ήταν έκπληκτη, σε έναν γάμο των ονείρων της.
Ο Θεός αντιλαμβάνεται τα όνειρα και βοηθάει να πραγματοποιηθούν
Ο Θεός φροντίζει… φροντίζει τη Συνθια όλον αυτό τον καιρό.

Πηγή:https://www.instagram.com/p/BzJTTfDgM8s/?igshid=khelpoadb98v

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ