Ακτινογραφικός έλεγχος στα παιδιά

είναι ζωτικής σημασίας οι διαδικασίες που περιλαμβάνουν ακτινοβολία να βελτιστοποιουνται ώστε να εξασφαλίζουν την ασφαλεια των παιδιών.

Η μικρούλα περιμένει να την ετοιμάσουν για τον ακτινογραφικο έλεγχο ώστε οι γιατροί να πάρουν εικόνες από το τι συμβαίνει στο εσωτερικό της για να μάθουν τι είναι αυτό που την αρρωσταίνει.
Οι διαγνωστικές ακτινογραφίες κι άλλες θεραπευτικές διαδικασίες που χρησιμοποιούν απεικονιστικές μεθόδους μπορούν να συμβάλλουν εξαιρετικά στην καλυτέρευση της υγείας των παιδιών, αλλά είναι ζωτικής σημασίας οι διαδικασίες που περιλαμβάνουν ακτινοβολία να βελτιστοποιουνται ώστε να εξασφαλίζουν την ασφαλεια των παιδιών.
Πολλοί ειδικοί από όλο τον κόσμο δουλεύουν στη Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας με τους ειδήμονες για να αποκτήσουν την εκπαίδευση, τον εξοπλισμό και τη γνώση που απαιτείται για να εξασφαλιστεί το ότι οι δόσεις ακτινοβολίας θα είναι όσο το δυνατόν πιο χαμηλές γίνεται στο μετρό όμως που θα μπορούν ακόμα να βοηθήσουν τα παιδιά να λάβουν τη θεραπεία που είναι αναγκαία.
(φωτογραφία: ΜcMaster Νοσοκομείο Παίδων)
Πηγή : https://www.instagram.com/p/BzWDshQiaKT/?igshid=426uvgey7lx9

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ