Διάσημοι που νίκησαν τον καρκίνο!

Είναι πλούσιοι, διάσημοι και ωραίοι. Και όχι μόνο: νικητές στη μάχη με τον καρκίνο. Ιδού κάποιοι από αυτούς.

Πηγή: msn.com

hugh jackman

Hugh Jackman

Ο ηθοποιός είχε καρκίνο του δέρματος. Προχώρησε σε αφαίρεση καρκινώματος από τη μύτη τον Νοέμβριο του 2013 και τον  Μάιο του 2014

michael douglas

Michael Douglas

Μετά την ανακάλυψη ενός όγκου στο λαιμό του τον Αύγουστο του 2010, ο ηθοποιός υπεβλήθη σε επιθετική χημειοθεραπεία. Σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο του 2011, επιβεβαίωσε ότι ο όγκος είχε εξαφανιστεί, παρά το γεγονός ότι η ασθένεια και η θεραπεία του προκάλεσαν μεγάλη απώλεια βάρους.

CYNTHIA NIXON

Cynthia Nixon

Η ηθοποιός διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού κατά τη διάρκεια μιας μαστoγραφίας ρουτίνας τον Οκτώβριο του 2006. Η Cynthia δίσταζε στην αρχή να ανακοινώσει δημοσίως την ασθένειά της. Το 2008 ωστόσο σε συνέντευξή της ανακοίνωσε τη μάχη που έδωσε με την νόσο και σήμερα είναι ακτιβίστρια για τον καρκίνο του μαστού.

KYLIE MINOGUE

Kylie Minogue

Μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού το 2005, η αυστραλή τραγουδίστρια υπεβλήθη σε ογκεκτομή και χημειοθεραπεία. Αργότερα ανακοίνωσε ότι ήταν «καθαρή’ από τον καρκίνο.

ROBERT DE NIRO

Robert De Niro

Ο σταρ του Χόλιγουντ διαγνώσθηκε ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη σε αρχικό στάδιο τον Οκτώβριο του 2003. Υπεβλήθη σε επέμβαση δύο μήνες αργότερα και έως σήμερα είναι υγιής.

LANCE ARMSTRONG

Lance Armstrong

Ο πρώην ποδηλάτης αρρώστησε από καρκίνο των όρχεων τον Οκτώβριο του 1996 ο οποίος εξαπλώθηκε στην κοιλιακή του χώρα, τους πνεύμονες και τον εγκέφαλο. Ο  Armstrong υπεβλήθη σε χημειοθεραπεία και τον Φεβρουάριο του 1997 ανακοίνωσε οτι είχε θεραπευτεί.

ANGELINA JOLIE

Angelina Jolie

Στις αρχές του 2013 η Αντζελίνα Ζολί υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή όταν οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε το γονίδιου BRCA1 – γεγονός που ανέβαζε τις πιθανότητες να νοσήσει από καρκίνο στο 87%. Μετά την απέμβαση, οι πιθανότητες μειώθηκαν κάτω από το 5%.

SHARON OSBOURNE

Sharon Osbourne

Το 2002 διεγνώσθη ότι έπασχε από καρκίνο του εντέρου ο οποίος είχε εξαπλωθεί στους λεμφαδένες της. Μετά από επιτυχή επέμβαση είναι υγιής πάνω από 10 χρόνια.

CHRISTINA APPLEGATE

Christina Applegate

Εξαιτίας επιπλοκών που συνδέονται με γονίδια, η Christina Applegate υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή προκειμένου να «καθαρίσει’ από τον καρκίνο.

SHERYL CROW

Sheryl Crow