Τα γενέθλια σου … χωρίς εσένα.

Φέτος όμως αποφάσισα πως δεν θα λυπηθώ και ας πονάει ακόμα τόσο η απουσία σου...

Έξω οι δρόμοι βοούσαν ζωή, πλησίαζαν οι μέρες και ασυνείδητα ένιωθα το βάρος του ανεκπλήρωτου.
Πλησίαζαν τα γενέθλια σου και για άλλη μια χρονιά δεν θα τα γιορτάσουμε μαζί, για άλλη μια φορά, το όνειρο που δεν ολοκληρώθηκε με βαραίνει.
Φέτος όμως αποφάσισα πως δεν θα λυπηθώ και ας πονάει ακόμα τόσο η απουσία σου, γιατί τα γενέθλια είναι γιορτή!
Είναι τα γενέθλια σου και χαμογελώ για τα υπέροχα μάτια σου και τον τρόπο που με κοίταζαν. Γιορτάζω τον τρόπο που άγγιζες τους ανθρώπους, όχι μόνο με το χάδι σου, αλλά και με την ψυχή σου!
Είναι τα γενέθλια σου και θυμάμαι την έκπληξη που οργανώσαμε με τους φίλους σου και όλα πήγαν στραβά … αλλά εσύ χαμογελούσες και μας είχες όλους εκεί!
Φέτος λοιπόν δεν θα κλάψω για όλα αυτά που δεν ζήσαμε, αλλά θα ευχαριστήσω τον Θεό που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας.
Είναι τα γενέθλια σου και εγώ γιορτάζω τα 44 χρόνια που πορεύθηκες σ´ αυτή τη ζωή, άφησες το στίγμα σου και μας δίδαξες τοσα πολλά.
Είναι τα γενέθλια σου Δημήτρη μου, λείπεις αλλά δεν έφυγες ποτέ!
Είσαι σημείο αναφοράς, έγινες μέτρο σύγκρισης!

 

Πίστη Κρυσταλλίδου
——————————————————————————————————————————————-

%ce%ba%cf%81%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b9%ce%ac%cf%87%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7

Η Κρυσταλλίδου-Σιάχου Θεοπίστη γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα.  Είναι κάτοχος ΜS Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, και απόφοιτος του Τμήματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας» του ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ. Εργάστηκε σχεδόν μια δεκαετία ως διοικητικό στέλεχος ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ενώ σήμερα εργάζεται στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ». Ενεργοποιήθηκε στη τοπική αυτοδιοίκηση και από το 2006 έως σήμερα είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Εορδαίας. Διατέλεσε πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ.

Συντονίζει το WinCancer._