Πρόληψη των καρκίνων του πεπτικού συστήματος στο Δήμο Περιστερίου

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 στις 6.30 μ.μ., στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου σε συνεργασία με το 2ο Κέντρο Υγείας Περιστερίου και τις Τοπικές Μονάδες Υγείας Περιστερίου (1η και 2η ΤΟΜΥ) θα πραγματοποιήσουν Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Πρόληψη των καρκίνων του πεπτικού συστήματος (στομάχου, εντέρου και παγκρέατος)», την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 στις 6.30 μ.μ., στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου (είσοδος από Καραθεοδωρή και Εθνικής Αντιστάσεως, στάση Μετρό «Περιστέρι»).

Ομιλητές της Επιστημονικής Ημερίδας θα είναι:

  • Γεωργίου Δέσποινα, Ιατρός Γαστρεντερολόγος
  • Καλογεράς Δημήτρης, Ιατρός Γαστρεντερολόγος
  • Παπαδάτος Παναγιώτης, Ιατρός Χειρουργός

Η Επιστημονική Ημερίδα υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος «Οργάνωση και Ανάπτυξη Εθνικού Πιλοτικού Προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων – ΗΠΙΟΝΗ» για το 2018.

Ήδη, πραγματοποιήθηκαν ενημερώσεις και συμπλήρωση ερωτηματολογίων, με μεγάλη επιτυχία, σε όλα τα ΚΕ.ΦΙ. του Δήμου, από τις επιστημονικές ομάδες του 2ου Κέντρου Υγείας Περιστερίου και των Τοπικών Μονάδων Υγείας, υπό τον συντονισμό του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου σε θέματα Υγείας, Καρδιολόγου Γ. Μπεκιάρη.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, στο τηλ. 210-5783266 ή στο e-mail  kepygeias@peristeri.gr .

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ