Μπορεί ο προληπτικός έλεγχος να είναι γλυκός;

Ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι κοινός και μας αφορά όλους! ευχαριστούμε MeliSoula.gr για την συμμαχία!

Ο προληπτικός έλεγχος συμβάλλει ουσιαστικά στην νίκη κατά του καρκίνου, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου, θα βρίσκεται στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς Πτολεμαΐδας, για να πραγματοποιήσει Δωρεάν κλινικούς ελέγχους μαστού.
Η MeliSoula.gr και το Win Cancer συμμετέχουν στην δράση με στόχο να ενισχυθεί οΣύλλογος Καρκινοπαθών Εορδαίας, αλλά και για να δημιουργήσουμε μια κοινή αλυσίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού
Τα λαχταριστά χειροποίητα μπισκοτάκια μας με το γνωστό σύμβολο Pink Ribbon θα διατεθούν στο χώρο της εκδήλωσης με στόχο να ενισχυθεί οικονομικά ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εορδαίας .

45292637_1900763746703433_9064540160519045120_nΤην Κυριακή λοιπόν σας περιμένουμε για τον προληπτικό σας έλεγχο ,αλλά και για προμηθευτείτε τα μπισκοτάκια που μπορούν να γίνουν ένα μικρό δωράκι-υπενθύμιση για το πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού!
Θυμίστε στις γυναίκες που αγαπάτε με τον πιο γλυκό τρόπο τον προληπτικό τους έλεγχο, ενισχύστε το Σύλλογο Καρκινοπαθών Εορδαίας

Ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι κοινός και μας αφορά όλους!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ