Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την δική μου ιστορία

Δεν με τρομάζεις απλά σε τρομάζω εγώ με την δύναμη μου ,δεν μπορείς να μου πάρεις την ελπίδα μου για την ζωή θέλω να γίνω γιαγιά εσύ δεν θα μου το στερήσεις.

Με λένε Πόπη πριν τρία χρόνια με επισκέφτηκε και εμένα ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ξαφνικά έμαθα ότι έχω καρκίνο του μαστού, όταν μου το είπε ο γιατρός μου πάγωσα δεν μιλούσα καθόλου και έλεγα μέσα μου,

τώρα τι θα κάνω θα πεθάνω;

να βάλω τις φωνές να φύγω τρέχοντας να εξαφανιστώ τι;

να κλάψω;

-Θα κάνουμε μαστεκτομή λεμφαδένες και θα κάνουμε και όλο το πακέτο θεραπείας Πόπη μου είπε ο γιατρός μου.

-Ναι φυσικά αυτό μόνο θυμάμαι που είπα.

Και τώρα τι γίνεται πρέπει να το πούμε στα παιδιά μας λέω στον άνδρα μου που μου κρατούσε το χέρι πάντα δίπλα μου σε όλα.

Έτσι ξαφνικά όπως ήρθε στην ζωή μου έτσι ξαφνικά μου ήρθε μια δύναμη μέσα μου , και λέω όχι ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΚΙΝΕ δεν θα σε αφήσω να με παλέψεις και να με νικήσεις. Εγώ θα σε πολεμήσω και θα προσπαθήσω με νύχια και με δόντια να σε νικήσω έχω ακόμη ζωή μέσα μου έχω παιδιά να παντρέψω και έναν άνδρα που με λατρεύει , εσύ δεν μπορείς να με νικήσεις.

Η οικογένεια μου ήταν φρουρός στο πλευρό μου και δεν με άφησαν λεπτό να λυγίσω.

Ήρθε η μέρα έκανα μαστεκτομή και λεμφαδένες πήγαν όλα καλά είχα βέβαια τον καλύτερο για μένα γιατρό γιατί στην ουσία εκείνος με έσωσε το βρήκε ,λέω πάντα ότι έχει ευλογημένα χέρια από τον θεό.

Οι Χημειοθεραπείες είναι ένας πόλεμος που γίνεται με το σώμα σου, όλα καίγονται όλα τα σωθικά σου νομίζεις ότι θα βγουν τα πάντα εκεί μέσα, εκεί είναι που πρέπει να βρεις δύναμη και κουράγιο είναι πολλές στιγμές που χάνεσαι θέλεις να σταματήσεις να λες δεν μπορώ άλλο, κουράστηκα.

Εκεί πρέπει να βρεις την δύναμή σου πάλι να συνεχίσεις να πολεμάς, είναι δύσκολο να βλέπεις να πέφτουν τα μαλλιά σου να γίνεσαι καραφλή χωρίς φρύδια ,αλλά πάλι σηκώνεσαι και λες σταμάτα δεν θα είσαι για πάντα έτσι θα ξαναγίνεις η Πόπη που ήσουν, πιο δυνατή πιο όμορφη σε όλα από πριν.

Δεν με τρομάζεις απλά σε τρομάζω εγώ με την δύναμη μου ,δεν μπορείς να μου πάρεις την ελπίδα μου για την ζωή θέλω να γίνω γιαγιά εσύ δεν θα μου το στερήσεις.

Οι καρκινοπαθείς είναι σαν να βγαίνουν στον πόλεμο να πολεμήσουν τον εχθρό τους, μπορεί να διαφέρουμε όλοι από τον καρκίνο που έχουμε, αλλά το σώμα και η ψυχή μας αντιδρά με τον ίδιο τρόπο.

Είχα πίστη στον Θεό και έχω, πήρα την δύναμη που μου χάρισε και συνεχίζω να είμαι πολύ καλά και αν πάλι σκεφτεί να με ξανασκεφτεί ο κύριος καρκίνος και πάλι θα τον πολεμήσω με νύχια και με δόντια.

Αυτό που θέλω να πω σε όλες και όλους ότι η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ, ποτέ να μην ξεχνάμε να κάνουμε ένα δώρο για τον εαυτό μας μια απλή εξέταση αρκεί να δώσεις ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

ΠΟΠΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ