Η Φλόγα παρέδωσε Νευροχειρουργικό μικροσκόπιο στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία

Το παιδί με καρκίνο στη χώρα μας έχει και πρέπει να έχει ίσες ευκαιρίες ίασης όπως σε όλο τον προηγμένο κόσμο

Την Τρίτη 13/03/2018 το Διοικητικό Συμβούλιο της Φλόγας παρέδωσε στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, το Νευροχειρουργικό μικροσκόπιο Pentero-Zeiss, τελευταίας τεχνολογίας για όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. 

Το μικροσκόπιο του οποίου η αξία ξεπερνά τις 100.000 €, έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε και να δώσει νέα ώθηση στις νέες μεθόδους της ιατρικής με την εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας.

Το παιδί με καρκίνο σήμερα στη χώρα μας, όπως και κάθε παιδί στην Ευρώπη και την Αμερική, έχει και πρέπει να έχει στη διάθεση του όλα εκείνα τα μέσα και εργαλεία που είναι απαραίτητα για την ίαση του.

Η Φλόγα των εθελοντών γονιών, 35 χρόνια εκπροσωπεί τις χιλιάδες οικογένειες παιδιών με καρκίνο, βρίσκεται κάθε μέρα στα παιδιατρικά ογκολογικά τμήματα της Αθήνας και είναι σε θέση να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, τα καλά και τα κακά του συστήματος Υγείας, τις ελλείψεις και τις άμεσες ανάγκες. Στα πλαίσια αυτά θα συνεχίσει να στηρίζει τον αγώνα του παιδιού με καρκίνο με σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Η σεμνή τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Εμμανουήλ Παπασάββα, της Αναπληρώτριας Διοικήτριας κας Άννας Ζωηρού, του Διευθυντή κ. Σφακιανού και των ιατρών και νοσηλευτών του Νευροχειρουργικού τμήματος καθώς και ιατρών των Ογκολογικών τμημάτων του «Μαριάννα Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ».

Οι γονείς και τα παιδιά της Φλόγας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς μας που μοιράζονται τις αγωνίες τους μαζί μας αλλά και όλους εσάς, τους χιλιάδες ευαισθητοποιημένους φίλους που μας δίνετε τη δυνατότητα να καλύπτουμε τόσο σημαντικές ανάγκες, σε μια προσπάθεια να κερδίσουμε αυτή την ίδια την επιβίωση των παιδιών μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ