Έλατε να γίνουμε όλοι νονοί του μικρού Χρήστου …

Ένα παιδί χρειάζεται τη βοήθεια μας

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι γονείς με παιδιά που νοσούν,  κάνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια. Δυστυχώς οι άνθρωποι αυτοί είναι στο έλεος της αγωνίας τους και του κράτους, που αντί να βοηθά τους ταλαιπωρεί.

Έχουμε γίνει συμμέτοχοι, έστω και με ένα ευρώ, στον αγώνα πολλών παιδιών και τα έχουμε δει να γυρίζουν νικητές από εξειδικευμένα κέντρα του εξωτερικού.

Αυτό είναι το μεγαλείο μας τελικά, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας μας, επιλέγουμε  να σταθούμε δίπλα σε ανθρώπους  που έχουν ανάγκη. Επιλέγουμε να δώσουμε ελπίδα σε παιδιά.

Αυτό σας ζητώ να κάνουμε για  μια άλλη φορά. Ο μικρός Χρήστος Εμμανουήλ πάσχει από το σύνδρομο ipex, πρέπει να μεταβεί στο Νιούκασλ της Αγγλίας . Το κόστος της νοσηλείας του είναι μεγάλο και δεν μπορεί να το καλύψει η οικογένεια του. Είναι ένα κόστος που καμία μέση οικογένεια δεν θα μπορούσε να καλύψει.

Δίπλα  στον μικρό Χρηστάκη ακούραστη  η μητέρα του Βασιλική, που αντί να χαίρετε το παιδί της , βλέπει το μικρό της αγγελούδι με καλώδια και σωληνάκια να παλεύει για την ζωή του στην Εντατική .

%cf%87%cf%81%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82Ένα κορίτσι που σε μικρή ηλικία πρέπει να αντιμετωπίσει την πιο δύσκολη δοκιμασία του κόσμου.

Αυτό το κορίτσι θα το αφήσουμε μόνο του;

Ελάτε να γίνουμε όλοι  «νονοί» του μικρού Χρήστου, ελάτε να τον «βαπτίσουμε» με ελπίδα. Μαζί με την λαμπάδα και τα δώρα που θα πάρετε για τα βαφτιστήρια σας ελάτε να στείλουμε ότι μπορεί ο καθένας στον λογαριασμό:

Της τράπεζας Πειραιώς

GR 1301 712390 0062 3914 2180 507

Δικαιούχος Ελευθεριάδου Βασιλική

Ο μικρός Χρήστος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ για Αγγλία ας τον βοηθήσουμε  εμείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ