Κύκλος αγάπης γύρω απο «Το Κορίτσι και ο Μονόκερος»

Είναι σημαντικό σε αυτή τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, κανείς να μη νιώθει μόνος του και ειδικά τα μικρά παιδιά, οι πιο δυνατοί μαχητές της ζωής, αλλά και οι γονείς τους που έχουν να αντιμετωπίσουν την δυσκολότερη δοκιμασία για έναν άνθρωπο.

«Το Κορίτσι και ο Μονόκερος» είναι ένα μήνυμα που θα μπορούσε να έχει κλειστεί σε ένα μπουκάλι και αυτή τη στιγμή να ταξιδεύει σε θάλασσες.Αιώνιες.
Προτίμησα να τυπωθεί να γίνει βιβλιο και να φτάσει στο βάθος των ανθρώπων.Στις καρδιές όλων μας…
Μέσα σε μια εποχή μετριότητας, εγωπάθειας και μπλοκαρισμένης συχνότητας, με την ελπίδα να ευαισθητοποιηθούν και να κινητοποιηθούν οι άνθρωποι που ενδεχομένως σκέφτονται και λειτουργούν σαν κι εμένα, έτσι ώστε να μεγαλώσουμε τον κύκλο…της ΑΓΑΠΗΣ. Την Τετάρτη 7 Φλεβάρη στο Θέσις 7 , καταφέραμε να εγγράψουμε 13 νέους δότες μυελού των οστών! Be My Hero-Γίνε ο Ήρωάς μου….
καταφέραμε να νιώσουμε τις ίδιες δονήσεις…
καταφέραμε να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά που νοσούν και παλεύουν με τον καρκίνο.

Τα ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
και σας ευχαριστώ γι αυτό. Η εκτίμηση και η τιμητική παρουσία σας, δυναμώνουν τον στόχο, το όνειρο, την ελπίδα….Η Λευκή, η ηρωίδα του βιβλίου μου, συνεχίζει το ταξίδι της…..ΜΑΖΙ σας !

ΕΛένη Βασιλείου-Αστερόσκονη

27654792_10214559258550661_278004058639917503_n

το wincancer συμμετείχε στην εκδήλωση, ευχαριστούμε την Ελένη για δύο πράγματα πρώτον γιατί στη δράση #ΔιαβάΖΩ που κάναμε το Δεκέμβρη στο Σύνταγμα, τότε που μαζεύαμε βιβλία για τα αντικαρκινικά νοσοκομεία η Ελένη έφτιαξε ένα πακέτο με τα βιβλία της, την αγάπη και την αστερόσκονη της και τα έστειλε από τη Γερμανία .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και για την τιμή που μας κάνει να μας συμπεριλάβει αυτόν τον όμορφο κύκλο αγάπης, που δημιουργούμε σήμερα εδώ για τα παιδιά με καρκίνο
Και ξέρετε αυτοί οι κύκλοι αγάπης έχουν μεγάλη δύναμη.Το έχω δει να συμβαίνει.
Όταν ο Δημήτρης Σιάχος ο ιδρυτής του Wincancer αποφάσισε να δώσει δημόσια την τρίτη μάχη του με τον καρκίνο, δημιούργησε ένα ηλεκτρονικό βιωματικό ημερολόγιο με μοναδικό στόχο να δώσει δύναμη έστω και σε έναν άνθρωπο, τελικά γύρω του δημιουργήθηκαν ομόκεντροι κύκλοι αγάπης και δύναμης.
Ο Δημήτρης προβάλλοντας καθημερινά τον αγώνα του, έδωσε και πήρε δύναμη από ανθρώπους που δεν συναντήσε ποτέ στη ζωή του, ένιωσε τις ευχές τις προσευχές και την αγάπη ανθρώπων που δε γνώρισε ποτέ από κοντά.
Είναι σημαντικό σε αυτή τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, κανείς να μη νιώθει μόνος του και ειδικά τα μικρά παιδιά, οι πιο δυνατοί μαχητές της ζωής, αλλά και οι γονείς τους που έχουν να αντιμετωπίσουν την δυσκολότερη δοκιμασία για έναν άνθρωπο.
Με αυτό το βιβλιο η Ελενη καταθέτει ένα κομμάτι της ψυχής της για τους μικρούς αυτους ήρωες και την ευχαριστούμε για αυτό.
Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο σου Ελένη να γεμίσει με αγάπη και αστερόσκονη αυτόν τον κόσμο …Και εύχομαι ο καρκίνος κάποια στιγμή να είναι ένα παλιό κακό όνειρο.

27545212_10214559364513310_6289310780455205446_n

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Εκδόσεις Οσελότος
μπορείτε να το βρείτε:
ΙΑΝΟ
ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ
σε όλα τα βιβλιοπωλεία δίνοντας τον τίτλο και τις εκδόσεις
ή από εμένα ΕΛένη Βασιλείου-Αστερόσκονη όπου και θα σας έρθει με αφιέρωση και αστερόσκονη
Μέρος των εσόδων της 1ης έκδοσης
( εξαντλήθηκε) θα δοθούν στο Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ
ενώ για όσες εκδόσεις ακολουθήσουν μέρος των εσόδων θα δοθούν στους παρακάτω συλλόγους:
Αθήνα: Η ΠΙΣΤΗ
Θεσσαλονίκη: Η ΛΑΜΨΗ
Χανιά: ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ
Κέρκυρα: ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ

 27399504_10214424895991681_1661452922_n
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ