ο Βαγγέλης νίκησε…

O Bαγγέλης δεν έκανε πίσω στιγμή, συνέχισε τον προσωπικό του αγώνα ενάντια στον καρκίνο

O  Βαγγέλης Ασπρόμουγγος, είναι ένας ακόμα νικητής του καρκίνου, που αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα πως η ζωή είναι το πιο σημαντικό δώρο που μας χαρίστηκε.

O Βαγγέλης το 2012, μετά από μία επιτυχή συμμετοχή σε κλασικό μαραθώνιο, αποφάσισε να ασχοληθεί με το τρίαθλο. Άρχισε να μαθαίνει κολύμπι και να προπονείται.

Λίγο καιρό αργότερα, τον Μάιο του 2013, διεγνώσθη με καρκίνο του όρχεως και των λεμφάδένων. Όμως δεν το έβαλε κάτω και μετά από τις πρώτες χημειοθεραπείες συνέχισε να προπονείται κανονικά και προσπάθησε να ξαναπιάσει την ζωή του από την αρχή.

ΒΑΓΓΕΛΗΣΔυστυχώς η περιπέτεια του Βαγγέλη δεν σταμάτησε εκεί.

Το 2015 και το 2016, ο Βαγγέλης είχε δυο σοβαρές υποτροπές που οδήγησαν σε σειρά  εξουθενωτικών θεραπειών και χειρουργείων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με τον Βαγγέλη να φτάνει να ζυγίζει μόλις 66 κιλά και να είναι αρκετά ταλαιπωρημένος σωματικά.

Ο Βαγγέλης γράφει στο Facebook: Μετά από τρεις κύκλους των 18 ημερών στο νοσοκομείο για μεγαθεραπεία , επιτέλους τέλος !!!
Είναι το ωραιότερο δώρο να βλέπεις όλους τους δικούς σου ανθρώπους πάλι , οικογένεια και φίλους (εννοείται γιατρούς νοσηλευτικό προσωπικό) αλλά και όλους όσους βοήθησαν με αίμα και αιμοπετάλια ! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου.

Κάπως έτσι φτάνουμε στο 2017, χρονιά σταθμό για τον Βαγγέλη: «Τρία χρόνια προπονήσεις, τρία χρόνια νοσοκομεία , φουλ χημειοθεραπείες , αλλά πάντα αυτό σκεφτόμουν. Τον πρώτο μου αγώνα Τρίαθλο. Τίποτα άλλο. Θα γινόμουν καλά και θα έτρεχα . Σήμερα στην Λίμνη Δόξας τερμάτισα!!!»

Με την παραπάνω χαρακτηριστική ανάρτηση, στο προσωπικό του λογαριασμό, στο Facebook ο Βαγγέλης Ασπρόμουγος, δείχνει πώς αν πραγματικά έχεις αγάπη για τη ζωή και ψυχικό σθένος μπορείς να τα καταφέρεις.

O Bαγγέλης δεν έκανε πίσω στιγμή, συνέχισε τον προσωπικό του αγώνα ενάντια στον καρκίνο και, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, χαριτολογώντας, κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στη Δανάη Μωραϊτη, ψυχή της Transition Sports 3, πως ο πρώτος του αγώνας του, μόλις αναρρώσει, θα είναι με την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Βαγγέλης είναι η καλύτερη απόδειξη πώς ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ