Δωρεάν μαστογραφίες στην Αττική

το Facebook πρόσφατα γέμισε καρδούλες και μηνύματα για τον καρκίνο του μαστού , ήταν μια ωραία υπενθύμιση για όσες γυναίκες δεν έχουν κάνει μαστογραφία

Το Κέντρο Πρόληψης Καρκίνου Μαστού

Στο Κέντρο Πρόληψης Καρκίνου Μαστού καλούμε όλες τις γυναίκες που είναι 40-69 ετών για προληπτικό έλεγχο. Το πρόγραμμα ελέγχει για καρκίνο του μαστού με τη μέθοδο της ψηφιακής μαστογραφίας πριν εμφανιστούν τα σημάδια, επαναλαμβάνεται για την κάθε γυναίκα κάθε 18 μήνες  και προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ!

κέντρο πρόληψηςΗ εξέταση γίνεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο «Κέντρο Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού», που συντηρεί και διαχειρίζεται ο Σύλλογος Φίλων Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», το οποίο βρίσκεται στην οδό Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια. Η επιστημονική υποστήριξη του προγράμματος γίνεται από εξειδικευμένους γιατρούς του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «οι Αγ. Ανάργυροι»

Το πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Πληθυσμιακού Ελέγχου που πραγματοποιείται στο Κέντρο Πρόληψης σχεδιάστηκε και υλοποιείται με βάση διεθνείς προδιαγραφές αντίστοιχων προγραμμάτων στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Ραντεβού για μαστογραφίες στο Κέντρο Πρόληψης: Καθημερινά 14:00-17:00. Τηλ. 2102521418
Άπορες και ανασφάλιστες μπορούν να κλείνουν ραντεβού μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου που εντάσσεται
στο Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων: Τηλ. 2108067888 ή στο

Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής: Τηλ. 2103847374.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ