Ένα δεκαεπτάχρονο κορίτσι μας στέλνει μήνυμα από το Νοσοκομείο Ελπίδα…

η Κωνσταντίνα είναι 17 ετών και βιώνει με τον πιο δυνατό τρόπο τι θα πει Νοσοκομείο, αγωνία, Υγεία... Το 16 ετών "αδελφάκι" της παλεύει για τη ζωή του -μαζί με τόσα άλλα παιδιά- στην Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου... Της στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια και ευχόμαστε ΟΛΑ να πάνε ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ!

Ο ένας κλαίει για την χαμένη του αγάπη…άλλος για τον ανεκπλήρωτο έρωτα…άλλος για την κατάντια του…άλλος για την ζωή του..άλλος για τα λεφτά του..άλλος για την εμφάνισή του..άλλος για τα χαμένα του όνειρα…άλλος για τα χαμένα χρόνια…

Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω…φταίει η ζωή που είναι μικρή…

Άλλος για επιπολαιότητες…άλλ­ος για το ένα άλλος για το άλλο…

Άλλοι παραπονιούνται, γκρινιάζουν και απελπίζονται για κάτι!!!

Αυτό που ίσως δεν έχεις σκεφτεί ποτέ είναι το γεγονός πως για όλα αυτά και πολλά άλλα, φταίνε απλά οι επιλογές και ο φόβος να αντικρίσεις την πραγματικότητα, να αποδεχτείς την αλήθεια και καταντάς να κλαις μια ζωή πάνω από ερείπια χωρίς να κάνεις ένα βήμα για να ξανά χτίσεις καινούρια πράγματα, καινούριες ιδέες, να ψάχνεις για καινούριες ευκαιρίες, να βρεις καινούριο νόημα, νέες γνωριμίες..καινούριο­ έρωτα.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν φτάνει να υπάρχει το υπέρτατο αγαθό της ΥΓΕΙΑΣ!

Για αυτό πριν ξεκινήσεις να κλαις για όλα σου τα «χαμένα», κάνε μια βόλτα στα νοσοκομεία για να δεις τι πάει να πει πραγματικός «χαμός»…που ακόμα και εκεί οι άνθρωποι δεν χάνουν ούτε το θάρρος, ούτε την ελπίδα τους!!

Για αυτό πάψε να είσαι αχάριστος, να κλαις για την μοίρα σου και να περιμένεις την «ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ» χωρίς να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι…

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη! Καθημερινά πολλοί άνθρωποι παλεύουν για την ζωή τους και ανάμεσά τους χιλιάδες παιδιά! Όποιος ή όποια είναι υγιής και επιθυμεί να βοηθήσει υπάρχουν τρόποι.

Μπορείτε να προσφέρετε εθελοντικά είτε αίμα είτε αιμοπετάλια είτε μυελό των οστών σε διάφορα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται άνθρωποι με διάφορα είδη καρκίνου.

Το νοσοκομείο ΕΛΠΙΔΑ είναι ογκολογική μονάδα για παιδιά.

Καθημερινά καινούρια κρούσματα καρκίνου ολοένα και σε πιο νεαρές ηλικίες.

Εκεί μέσα νοσούν παιδιά τα οποία παλεύουν για να έχουν κάτι το οποίο εμείς θεωρούμε δεδομένο…την ΥΓΕΙΑ!! Ας βοηθήσουμε αυτούς τους μικρούς ήρωες και ας διαθέσουμε λίγο από τον χρόνο μας. Δώσε και εσύ αιμοπετάλια- μυελό των οστών, μπορείς και εσύ να σώσεις μια ζωή και να κάνεις αυτό το δύσκολο ταξίδι παλεύοντας με τον καρκίνο λιγάκι πιο εύκολο!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ