Κρυσταλλίδου_wincancer

Πίστη Κρυσταλλίδου

Η Κρυσταλλίδου Πίστη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα.  Είναι κάτοχος ΜS Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, και απόφοιτος του Τμήματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας» του ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ. Εργάστηκε σχεδόν μια δεκαετία ως διοικητικό στέλεχος ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ενώ σήμερα εργάζεται στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ». Ενεργοποιήθηκε στη τοπική αυτοδιοίκηση από το 2006 ήταν εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Εορδαίας. Διατέλεσε πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ, ιδρυτικό μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου Εορδαίας
και είναι μέλος τους Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ν. Κοζάνης

Είναι Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ

Συντονίζει το WinCancer._

Βιογραφικό Σημείωμα

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Όμηρος Ι. Παπαθανασίου

 Ο Όμηρος Ι. Παπαθανασίου γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1983. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (AUTH)  από όπου αποφοίτησε το 2010 και συνέχισε την εκπαίδευση του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει εργαστεί ως Χειρουργός Οδοντίατρος (DDS) σε Οδοντιατρική κλινική του Νιούκασλ (Newcastle Dental CareNewcastle upon TyneUnited Kingdom) και του Σαουθάμπτον (Tooth BoothSouthamptonUnited Kingdom) παράλληλα με την μετεκπαίδευση του. Από το 2013 ζει και εργάζεται στην Πτολεμαΐδα, όπου διατηρεί Ιδιωτικό Οδοντιατρείο.

Βαρβαρούση Μαίρη

Μαίρη Ι.Βαρβαρούση

Γεννήθηκε το 1983 στην Πτολεμαΐδα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε την κατεύθυνση της Κλινικής Ψυχολογίας με παράλληλη εκπαίδευση στην Γνωστική Αναλυτική και Γνωστική Συμπεριφορική θεραπεία. Συμμετείχε σε συνέδρια με ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις.

Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Πτολεμαΐδα όπου διατηρεί ιδιωτικό γραφείο.

DROSIA BISIRITSA

Δροσιά Μπισιρίτσα Υπεύθυνη Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων

 • Πτυχιούχος Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και

Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού

Πανεπιστημίου Αθηνών

Είναι δότης μυελού των οστών, δωρητής οργάνων και αιμοδότης

 • 2006-2009 Επιστημονική Συνεργάτης του Βουλευτή Νομού Κοζάνης και τότε Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μιχάλη Παπαδόπουλου
 • 2010-2011 Συμβασιούχος στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ)
 • 2013-2014 Διοικητικός Υπάλληλος στο Τμήμα Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Κοζάνης
 • 2015-2017 Συνεργάτης του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Πλακεντά
 • 2018-2019 Διοικητικός Υπάλληλος στο Τμήμα Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου Κοζάνης

 

 • Ξένες Γλώσσες : Αγγλικά – Γερμανικά
 • Γνώσεις Η/Υ Cambridge International Examinations in the following modules :

Electronic Communications

Databases

Spreadsheets

Word Processing

Using the Computer & Managing Files

 

Δημήτρης Γεωργιάδης

Δημήτρης Γεωργιάδης

 • Ο Δημήτρης  Γεωργιάδης  γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1997.Από μικρός δραστηριοποιήθηκε στον αθλητικό χώρο έχοντας πολύ μεγάλη αγάπη για τη γυμναστική και την αθλητική δραστηριότητα.Μεγαλώνοντας τελειοποίησε αυτό του το πάθος σπουδάζοντας στην Θεσσαλονίκη προπονητική στην μυϊκή ενδυνάμωση  με αναγνώριση CPT από την Elite Trainers Education.Τα τελευταία έξι  χρόνια δραστιροποιείται ενεργά σε χώρους οργανωμένου αθλητισμού αλλά και ως ανεξάρτητος συνεργάτης-σύμβουλος φυσικής κατάστασης.Αγαπημένο του hobby είναι η προπόνηση με βάρη και η ενασχόληση με την οικογένεια του   και ιδιαίτερα με την κόρη του Παναγιώτα.

   

  Πιο αναλυτικά οι σπουδές  του :

  • Προπονητική στο ΙΕΚ Ακμή, 2015-2017
  • TRX Instructor- North Academy Of Fitness ,2017
  • Cross Training Instructor-North Academy Of Fitness , 2018
  • Tae Bo Instructor- North Academy Of Fitness, 2018
  • Certified Personal Trainer -Elite Trainers Education,2019
  • Reformer Pilates Instructor- Elite Trainers Education, 2019
  • Basic Life Support Provider-ERC,2021

   

Using the Computer & Managing Files

 

Φωτεινή Τολιοπούλου

Φωτεινή Τολιοπούλου Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Η Φωτεινή Τολιοπούλου είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτη του  Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται ιδιωτικά με την Κλινική Διατροφή, το Εξατομικευμένο Διαιτολόγιο διαχείρισης σωματικού βάρους και το Health and beauty coaching. Είναι  αρθρογράφος στη στήλη Διατροφή-Ευ ζην, του Sociall.gr παρέχοντας διατροφική ενημέρωση και συμβουλευτική.

Επίσης, ασχολείται με την υγιεινή και δημιουργική κουζίνα, δημιουργώντας πρωτότυπες και υγιεινές συνταγές, παρέχοντας τη διατροφική τους ανάλυση. Το ενδιαφέρον της για τη γαστρονομία και το ευ ζην την οδήγησαν στην ενασχόλησή της με τη δημιουργία εύκολων και εύγεστων συνταγών. Στόχος της είναι η επίτευξη μιας υγιεινής διατροφής, η οποία να αποτελεί μια ευχάριστη διαδικασία, συντελώντας στην διαμόρφωση μιας ποιοτικής ζωής και στην απόκτηση ενός υγιούς σωματικού βάρους.

Παρέχει δωρεάν, διατροφική υποστήριξη και συμβουλευτική σε γυναίκες που έχουν νοσήσει, ή νοσούν από καρκίνο του μαστού, θέλοντας να προωθήσει το μήνυμα ότι το υγιές σωματικό βάρος δρα προστατευτικά απέναντι στη νόσο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο e-mail: ftoliopoulou@gmail.com

Ξηντάρας_wincancer

Γιάννης Ξηντάρας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Εκπαίδευσης στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση (Κ.Ε.Π.Π & Strathclyde University, U.K). Παράλληλα απέκτησε κατάρτιση σε επιμέρους κατευθύνσεις της ψυχολογίας όπως: Συμβουλευτική Γάμου & Θεραπεία Ζεύγους, Συντονιστής Ομάδων Γονέων, Ψυχοθεραπείας Εφήβων κ.α. Επαγγελματικά, συνεργάστηκε με το Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” και το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.

Από το 2005 εργάζεται Ιδιωτικά ως Ψυχολόγος, ενώ από το 2007 έχει την Επιστημονική Ευθύνη στο Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης ΕΠΑΦΗ, στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ

Γιώργος Λόφτσαλης Υπεύθυνος Δράσεων

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1984.

είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Από το 2015 υπηρετεί στο Τμήμα Αντιμετώπισης Παραβατικότητας Ανηλίκων στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Από το 2016 έως το 2017 υπηρέτησε στην Δομή Πρώτης Υποδοχής και Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών στο τμήμα Αιτούντων Διεθνούς Προστασίας στην Μόρια της Λέσβου.

Συμμετέχει τακτικά σε ελληνικά και διεθνή κοινωνιολογικά – εγκληματολογικά συνέδρια και σεμινάρια. Επίσης έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα της Europol για την ενδοοικογενειακή βία και την ανήλικη παραβατικότητα, καθώς επίσης είναι πιστοποιημένος  σε εκπαιδευτικά προγράμματα δράσεων για την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών όπως και σε πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Μεταναστευτικές Ροές, Διαχείριση Συνόρων και Κοινή Πολιτική Άμυνας και Ασφάλειας (ΚΠΑΑ)» του ΚΕ.ΜΕ.Α, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Ασφάλειας και Άμυνας (ESDC).

Το 2004 έτρεξε ως λαμπαδηδρόμος στην διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004. Το 2011 ήταν εθελοντής στους Παγκόσμιους Καλοκαιρινούς Αγώνες – Special Olympics World Summer Games Αθήνα 2011. Τακτικός αιμοδότης, εθελοντής δότης μυελού των οστών και από το 2017 βασικός εθελοντής στην ομάδα Win Cancer. Κάτοχος τίτλου πληροφορικής ECDL και πτυχίου πολύ καλής γνώσης (C1) αγγλικής γλώσσας. Μιλάει επίσης βασικά γαλλικά και τουρκικά.

rula manti

Ρούλα Μαντή
Υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

Γεννήθηκε στην Χαλκίδα το 1975, είναι δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ.
Απο το 2000 εργάστηκε σε αθλητικά ραδιόφωνα της Αθήνας όπως ο Alpha sport, champions 89.2, Sportime  και Sentra fm 1033.3. Παράλληλα παρουσίαζε το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο στον Polis fm 88.6 με τον Κώστα Ζαλίγγα. Απο το 2012 εργάστηκε στο Θέατρο Άλφα ως υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Στις δύσκολες περιόδους που περάσει η δημοσιογραφία απο το 2012 παρακολούθησε σεμινάρια μάρκετινγκ και δούλεψε στην Athens Voice  στο αντίστοιχο τμήμα ενώ το 2017 ανέλαβε την διεύθυνση του εμπορικού τμήματος της Live Sport στον όμιλο Εστία Επενδυτική. Ζει μόνιμα στην Αθήνα.
magda-kom

Κομότογλου Μάγδα
Υπεύθυνη Εθελοντών

Η Κομότογλου Μάγδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Ασχολήθηκε, για 16 χρόνια, με τον κλασσικό αθλητισμό σε επίπεδο πρωταθλητισμού στο
αγώνισμα της δισκοβολίας.
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου
Θεσσαλονίκης. Το 2009 μπήκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και από τότε ζει και
εργάζεται στην Αθήνα.
lina-eystathoy

Ελένη (Λίνα) Ευσταθίου
Υπεύθυνη δράσεων για τις γυναίκες

Η Ελένη (Λίνα) Ευσταθίου γεννήθηκε και  μεγάλωσε στη Β. Εύβοια.Είναι κάτοχος πτυχίου του Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κάτοχος πτυχίου της Αρχιτεκτονικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, παράλληλα ολοκληρώνει  Μεταπτυχιακό με τίτλο «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ» στο οικονομικό τμήμα του Καποδιστριακού πανεπιστημίου και Μεταπτυχιακό στο τμήμα της Αρχιτεκτονικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.Μιλάει αγγλικά και γαλλικά .Διετέλεσε Δήμαρχος στο δήμο Ιστιαίας Αιδηψού την περίοδο 2014-2019 . Την περίοδο αυτή ήταν μέλος του ΔΣ της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας. Μέλος της επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ . Είναι  μέλος της Ευρωπαϊκής  Ένωσης Γυναικών. Έχει εργαστεί την περίοδο 1996-2004 ως εκπαιδευτικός σε σχολεία , σε Ι.Ε.Κ. και σε Κ.Ε.Κ.. Ως Αρχιτέκτων Μηχανικός διατηρεί γραφείο στην Ιστιαία από το 2005 , έχει συνεργαστεί με τράπεζες, είναι ενεργειακός επιθεωρητής. Ως δήμαρχος ανέπτυξε σημαντικές πρωτοβουλίες κυρίως  στα θέματα Ισότητας των φύλων με κύριο στόχο την ενίσχυση του ρόλου της γυναίκας στην οικονομία, στην κοινωνία, στην πολιτική. Συμμετείχε ως ομιλήτρια στην εκδήλωση“Raising awareness for gender equality and women empowerment: He for She Movement”, στο Ευρωπαϊκό Koινοβούλιο που φιλοξενήθηκε από την κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ. Ενέταξε το  δήμο ως εταίρο στο Ευρωπαϊκό project με τίτλο «Συμμετοχή χωρίς αποκλεισμούς» .Συμμετείχε στο Φόρουμ της ΚΕΔΕ, στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 3ης εβδομάδας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας με τη διοργάνωση του  Συνδέσμου  Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος . Με πρωτοβουλία της όλοι οι δήμοι της Στερεάς Ελλάδας υπέγραψαν την Ευρωπαϊκή  Χάρτα για τα δικαιώματα των γυναικών.

 

Είναι έγγαμη και μητέρα δύο αγοριών.

Χρήστος Λεβέντης

Χρήστος Λεβέντης

Ο Χρήστος Λεβέντης είναι 47 ετών κατάγεται από την Μάνδρα Αττικής και από το 2009 κατοικεί και εργάζεται μόνιμα στην ακριτική Ορεστιάδα.

Είναι Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος στο  Γ. Ν. Διδυμοτείχου.

Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ), της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρίας (ΕΑU) και συμμετέχει στο Ινστιτούτου Μελέτης  Ουρολογικών Παθήσεων (ΙΜΟΠ) που λειτουργεί με τη συμμετοχή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σκοπό έχει την προαγωγή της υγείας του ουροποιητικού και γεννητικού συστήματος μέσα από την ενημέρωση, πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και τεκμηριωμένη αποκατάσταση των ουρολογικών παθήσεων.

Mέλος του τμήματος Ανδρολογίας – Υπογονιμότητας (ΑΝ.ΥΠΟ)

Μέλος Endourological Society

Μέλος Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρίας (ΕΑΕ)

Μέλος του τμήματος Ουροδυναμικής Νευροουρολογίας και Γυναικολογικής Ουρολογίας (Ο.ΝΟ.Γ.Ο)

Μέλος του τμήματος Ουρογεννητικής Ογκολογίας

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

25/11/2005 ΑΠΟ Dr ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Χειρουργό Ουρολόγο Αναπληρωτή Διευθυντή  Γ.Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ προς κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΕΝΤΕ Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής Γ.Ν. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ για την άσκηση της Χειρουργικής στα πλαίσια της εκπαίδευσης  στην Ειδικότητα της Ουρολογίας.

 

ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΜΕΘ

Μ.Ε.Θ  Γ. Ν. Καβάλας με Διευθυντή τον κ. Τσοκανταρίδη Χρήστο 27/12/2005

 

Συνεργάτης ομάδας ειδικών  Ιατρών U4U.

 

Είναι πρώην Πρόεδρος Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Β.Έβρου και αναπληρωματικό μέλος στον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου.

Γραμματέας του Αιμοδοτικού Συλλόγου Πενταλόφου Έβρου.

Είναι πρόεδρος του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Ορεστιάδας ΡΗΣΟΣ και αθλητής ποδηλασίας.

Πρώην μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματίων Μακεδονίας Θράκης ( Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ)

Συμμετέχει ως εθελοντής Ιατρός σε αθλητικές διοργανώσεις και τοπικούς συλλόγους Β Έβρου, και έχει βραβευτεί τέσσερις φορές για την εθελοντική προσφορά του.

 

Είναι πιστοποιημένος συνεργάτης  στο Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

 

Συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία για την δωρεά μυελού των οστών  #Σε_εΝΔιαφέρει

μέσα από την Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας.

 

Είναι Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών και Εθελοντής αιμοδότης.

 

Συνιδρυτής του Κοινωνικού Ιατρείου της Ορεστιάδας, με εθελοντική προσφορά ως πρόεδρος των Ελευθέρων Επαγγελματιών Ιατρών Β Έβρου με την Μητρόπολη Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου και το Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, επίσης είναι και εθελοντής Ιατρός του Κοινωνικού Ιατρείου.

 

Διοργανωτής εκδηλώσεων και ομιλιών στην τοπική κοινωνία του Β Έβρου στα πλαίσια της Ενημέρωσης και της Πρόληψης για τον Καρκίνο γενικότερα .

ΜΕΛΙΔΟΥ_wincancer

Πηνελόπη Μελίδου

Η Πηνελόπη Μελίδου γεννήθηκε το 1994 στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Το 2012 εισήχθη στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατά την διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της εργάστηκε εθελοντικά στη ΜΕΡΙΜΝΑ (μη κερδοσκοπική εταιρία με κύριο σκοπό τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή αρρώστια, μια απώλεια ή το θάνατο), στο Χαμόγελο του παιδιού, στους Φίλους της ΜΕΡΙΜΝΑΣ και στον Σ.Ο.Ψ.Υ Θεσσαλονίκης. Στο τελευταίο έτος των σπουδών της έκανε την πρακτική της άσκηση στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βορειοδυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης και εκπόνησε την πτυχιακή της εργασίας με θέμα «Κοινωνικές Αναπαραστάσεις του καρκίνου: σύγκριση ….». Τον Ιούλιο του 2017 αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους μετακόμισε στην Σκωτία προκειμένου να ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές επάνω στον κλάδο της Ψυχολογίας της Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen (University of Aberdeen). Στη διάρκεια του μεταπτυχιακού της εκπόνησε πολλές εργασίες σχετικές με την ασθένεια του καρκίνου (ψυχολογική υποστήριξη και η επίδραση του στον καρκίνο του μαστού – βιολογικό επίπεδο, άσκηση και καρκίνος, κατανάλωση νερού και καρκίνος, στρες και καρκίνος) ενώ η μεταπτυχιακή της εργασία ήταν επάνω στον ευεργετικό ρόλο που διαδραματίζει η άσκηση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της θεραπείας για τον καρκίνο σε άτομα ηλικίας 16-25. Επιπλέον, στα πλαίσια της μεταπτυχιακή της εργασίας έκανε την πρακτική της σε έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς υποστήριξης ατόμων με καρκίνο της Μ.Βρετανίας «Macmilan Cancer Support”, ενώ συνεργάστηκε και με το «Maggie’s Aberdeen (οργανισμός υποστήριξης ατόμων με καρκίνο). Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη Health Coach από το σύστημα υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου. Τον Ιούλιο του 2018 τελείωσε το μεταπτυχιακό της και επέστρεψε στην Πτολεμαΐδα όπου διατηρεί και το ιδιωτικό της γραφείο, ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνη ψυχολόγος στον σύλλογο Καρκινοπαθών Εορδαίας και Health Coach στο Personal Athletic Centre. Πραγματοποιεί συνεδρίες μέσω skype.

ΕΛΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΙΔΟΥ

Έλενα Τσουτσίδου

Σπούδασε και αποφοίτησε απ’ το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έπειτα παρακολούθησε και ολοκλήρωσε την ετήσια μετεκπαίδευσή της στο αντικείμενο της Παιδοψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Παράλληλα με αυτό παρακολούθησε και παρακολουθεί μέχρι και σήμερα μία σειρά σεμιναρίων σχετικά με προσεγγίσεις και προοπτικές στην Παιδοψυχολογία, στις Διαταραχές Ενηλίκων και Παιδικής ηλικίας και Γνωστικής Συμπεριφορικής Κατεύθυνσης. Το 2017 εγγράφηκε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Aegean College με τίτλο «MSc Early Childhood Education with Special Education Needs» και απ’ το 2018 λειτουργεί το ιδιωτικό γραφείο της ως Ψυχολόγος- Παιδοψυχολόγος στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

ΜΑΧΑΙΡΑ

Κατερίνα Μαχαιρά , PT, MSc ,

Φυσικοθεραπέυτρια με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας.

MSc Management in Health and Social Welfare Services – Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ,

Εργάζεται στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» . Με ειδικό επιστημονικό ενδιαφέρον , στην Υγεία των Γυναικών , στην βελτίωση της ποιότητας ζωής Ατόμων με Αναπηρία ( ΑμεΑ) και στην προώθηση Προγραμμάτων Υγείας με στόχο την πρόληψη και την Ποιότητα Υγείας , όπως και την βελτιώση των Υπηρεσιών Υγείας.

Ειδικεύεται στην Προώθηση Προληπτικών Προγραμμάτων Υγείας , και στην Έρευνα για την πρόληψη του Καρκίνου .

Διετέλεσε υπεύθυνη έργου , στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο , του Υπ. Υγείας.

Από το 2009 ασχολείται με την δημιουργία του Εθνικού Αρχείου Νεοπλασιών έχοντας διεξάγει έρευνα για το Σχέδιο λειτουργίας του ΕΑΝ . Παράλληλα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Διεθνή Κοινότητα και τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO).

Είναι Συντονίστρια του Επιστημονικού Τμήματος «Φυσικοθεραπεία στην Υγεία των Γυναικών» , του Πανελλήνιου Συλλόγου Φ/θ .

Ιδρύτρια της καμπάνιας : Ισότητα των Φύλων στην Υγεία, (Gender Equality in Health)

Έχει διατελέσει :

Ταμίας ΠΤ  Αττικής Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών-ΝΠΔΔ,

Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Management Υπηρεσιών Υγείας ( ΕΕΜΥΥ ),

Μέλος της Europa Donna Hellas

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΘΗΝΑ

Αθηνά Δημητριάδου

Απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος οργανωτικής και οικονομικής ψυχολογίας. Ειδίκευση στην ομαδική μέθοδο ανάπτυξης της προσωπικότητας – Μορενικό Ψυχόδραμα. Εστίαση επιστημονικού ενδιαφέροντος η μελέτη της συνύπαρξης σώματος και συνείδησης.

Ιδιοκτήτρια ψυχοδραματικού κέντρου αυθορμητισμού και ανάπτυξης «Finding OneSelf» στην Πτολεμαΐδα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ

Σπύρος Ποταμιάνος

Ολοκλήρωσα τη φοίτηση μου στην Ιατρική σχολή των Αθηνών το 2009. Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας εργάστηκα ως ειδικευόμενος γενικής χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και ως αγροτικός ιατρός στο νοσοκομείο της Λαμίας. Από το 2012 έως το 2013 εργάστηκα ως ειδικευόμενος Ωτορινολαρυγγολόγος στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» και από το 2013 εώς και τον Ιούλιο του 2017 ολοκλήρωσα την ειδικότητα μου στην  Ά Πανεπιστημιακή Ωτορινολαρυγγολογική κλινική του Ιπποκρατείουνοσοκομείου των Αθηνών ενώ ταυτόχρονα υπήρξα συνεργάτης του Ογκολογικού ιατρείου της κλινικής και μετείχα στο Ογκολογικό συμβούλιο του νοσοκομείου.

Τον Ιούλιο του 2017 και μέχρι σήμερα εκτελώ τα καθήκοντά μου ως Επιμελητής Β στην Ωτορινολαρυγγολογική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Από το 2016 είμαι υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα διδακτορικής διατριβής που αφορά τη μοριακή βιολογία του καρκίνου του λάρυγγα ενώ είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου από την ίδρυση της και μέχρι σήμερα.

Μυλωνά Ζουμπουλία

Μυλωνά Δ. Ζουμπουλιά

Η οδοντίατρος Μυλωνά Δ. Ζουμπουλιά γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1987. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) από όπου και αποφοίτησε το 2011. Στη συνέχεια, το 2012 ως υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), εισήχθη στο τριετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Ενδοδοντολογία της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων ενώ παράλληλα έχει δημοσιεύσει εργασίες σε ελληνικά και ξένα περιοδικά. Διατελεί μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ενδοδοντολόγων. Επαγγελματικά, άσκησε αποκλειστικά την παρούσα ειδικότητα σε συνεργαζόμενα οδοντιατρεία της Θεσσαλονίκης και της Πτολεμαΐδας και από τον Ιανουάριο του 2019 διατηρεί ιδιωτικό ενδοδοντολογικό οδοντιατρείο στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

1-evdoxia-giannopoyloy

Ευδοξία Γιαννοπούλου

Η Ευδοξία Γιαννοπούλου γεννήθηκε στο Κλειδί Ημαθίας όπου και μεγάλωσε. Είναι
παντρεμένη ,έχει δύο παιδιά και κατοικεί στην Πτολεμαΐδα. Είναι απόφοιτος του τμήματος
Νοσηλευτικής του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στην Αιμοδοσία και μεταπτυχιακές
σπουδές στην Διοίκηση Υγείας.
Η επαγγελματικήτης εμπειρία στη Νοσηλευτική ξεκινάει το1991 μέχρι κα ισήμερα
όπου υπηρετεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» στη θέση της
υποδιεύθυνσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.
Συμμετείχε ως συντονίστρια και μέλος οργανωτικών και επιστημονικών επιτροπών σε
πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων, κλινικών φροντιστηρίων σχετικά με τη δημόσια υγεία με
επιστημονικές εργασίες. Δημοσιεύσεις εργασιών και άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά.
Συμμετείχε ως εκπαιδεύτρια στο τμήμα Νοσηλευτικής στο ΙΕΚ Πτολεμαΐδας.
Εχει πιστοποιηθεί ως δόκιμος επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, είναι
υπεύθυνη του γραφείου ποιότητας του νοσοκομείου και μέλος της ομάδας εργασίας του
προγράμματος αξιολόγησης για την απόδοση και βελτίωση της ποιότητας στα νοσοκομεία
PATH Project, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Διετέλεσε πρόεδρος του επιμελητηρίου των νοσηλευτών,του 3ου Π.Τ.της Ενωσης Νοσηλευτών Ελλάδος Δυτικής Μακεδονίας και μετέπειτα μέλος του Δ.Σ. του 2ουΠ.Τ. Μακεδονίας & Θράκης. Πρόεδρος του Υπηρεσιακού συμβουλίου για την τριετία 2014-2016 και μέλος του Επιστημονικού συμβουλίου του Νοσοκομείου