«Ημερολόγιο Μάχης»… το podcast του WinCancer

Το WinCancer προχωρά στην υλοποίηση μιας ιδέας που προέκυψε μέσα από την αλληλεπίδραση με ασθενείς, φροντιστές, ιατρούς, νοσηλευτές και άλλους πρωταγωνιστές στις καθημερινές μικρές και μεγάλες μάχες ενάντια στον καρκίνο. Η ιδέα αυτή μετουσιώθηκε στο podcast «Ημερολόγιο Μάχης», το οποίο θα φιλοξενήσει βιωματικές ιστορίες ανθρώπων που ήρθαν αντιμέτωποι κατά το παρελθόν ή αντιμετωπίζουν σήμερα τον καρκίνο.

Αφηγήσεις ασθενών και φροντιστών, όπως επίσης ιατρών και νοσηλευτών, που θα μας δώσουν την ευκαιρία να ακούσουμε τις φωνές ανθρώπων να μιλάνε για αυτό που άμεσα ή έμμεσα βρίσκεται στην πορεία της ζωής σχεδόν όλων μας.

Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια θετική αλληλεπίδραση με ανθρώπους, που σε ενεστώτα χρόνο αντιμετωπίζουν την ασθένεια, είτε είναι ασθενείς  είτε είναι φροντιστές. Να στείλουμε αισιόδοξα μηνύματα, να συμβάλουμε στην εξωστρέφεια των ασθενών με καρκίνο και των οικείων τους, να σπάσουμε το στίγμα και να τραβήξουμε το πέπλο της προκατάληψης και της σιωπής γύρω από την ασθένεια.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του SOUNDIS GR για την απεριόριστη στήριξη που μας έχουν δώσει, την Ναταλία Κάππα που αγκάλιασε την προσπάθεια μας, τον Χρήστο και τον Κωστή για τη βοήθειά τους.

Ευχαριστούμε επίσης τους ταλαντούχους Λάζαρο Τσαβδαρίδη για την υπέροχη μουσική του και τον Περικλή Καλαϊτζόπουλο για τα ξεχωριστά γραφιστικά του.

 

Ακολουθήστε μας στην πλατφόρμα του soundis εδώ

Ή στο Spotify εδώ

Στο πρώτο επεισόδιο του Ημερολογίου μας, φιλοξενούμε την Άννα. Η Άννα είναι ιχθυολόγος, αγαπάει τα ποτάμια, τις λίμνες και τις θάλασσες! Κατάγεται από την Καστοριά και ζει στο Π. Φάληρο. Αυτές τις μέρες ολοκληρώνει το διδακτορικό της και πριν από 15 χρόνια, έχοντας μόλις τελειώσει τις σπουδές της, αντιμετώπισε τον καρκίνοπρώτο επεισόδιο του Ημερολογίου