Μικρούλα #βιβλιοθήκηΑνάσας στην όμορφη Ανάφη !

Μια Βιβλιοθήκη που χρειάστηκε την γλυκιά φροντίδα του «Οδός Ειρήνης»  και την ενεργοποίηση δυνάμεων συνεργασία όπως λέει η Μαργαρίτα Κονταράτου
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα βιβλία από τη δράση μας ΔιαβαΖΩ βρίσκονται στο κέντρο Υγείας ενός μικρού μας νησιού !
#βιβλιοθήκηΑνάσαςWinCancer #βιβλιοθήκηΑνάσας #ΒιβλιοθήκηΑνάσας
Πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Ανάφης.
Το σημείο που χτυπά η καρδιά μας! Με ένα χτύπο τόσο δυνατό που ο θόρυβος μοιάζει να φτάνει μέχρι την κορυφή του Καλάμου.
Πόσοι από εμάς δεν έχουμε σταθεί έξω από την κλειστή πόρτα να περιμένουμε, με το χρόνο να κυλά αργά μέχρι να έρθει η σειρά μας;
Νοσοκομείο στην Ανάφη δεν έχουμε, όμως έχουμε ανθρώπους που στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε δύσκολες στιγμές φτιάχνοντας έναν κύκλο αλληλεγγύης και συνεργασίας.
Οδός Ειρήνης και Win Cancer συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα κέντρα υγείας των μικρών νησιών με τη δημιουργία βιβλιοθήκης ανάσας. Έτσι, αυτή τη φορά δημιουργήθηκε μια ακόμη βιβλιοθήκη στην Ανάφη μας στο πλαίσιο αυτού του κύκλου. Γιατί για την πραγματοποίηση της δράσης μας συνεργαστήκαμε πολλοί άνθρωποι μαζί!
Ευχαριστούμε θερμά τη γιατρό μας Μαρκιανή Χωριανόπουλου που αποφάσισε χωρίς δεύτερη σκέψη να συμμετάσχει στη δράση μας αλλά και τον νοσηλευτή Γιώργο Μπακόλα. Επίσης, την Αλεξάνδρα Ρινάκη, πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Ανάφης που ανέλαβε να συντονίσει την προσπάθεια στην Ανάφη αλλά και τον εθελοντή Γιάννη Χάλαρη (του Λάμπρου) που βοήθησε στο  στήσιμο της βιβλιοθήκης.
Τέλος,  ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μεταφορική Κωνσταντινος Ρινάκης που μετέφερε τα βιβλία και τη βιβλιοθήκη αφιλοκερδώς!
Σίγουρα η #Ανάφη είναι το μέρος να βρίσκεσαι.