Δωρεά των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και του WinCancer στο Θεαγένειο

Το Win Cancer και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ παρέδωσαν στατικά ποδήλατα γυμναστικής για την κάλυψη των αναγκών της Θωρακοχειρουργικής – Ογκολογικής Κλινικής του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Το Win Cancer και οι βετεράνοι  ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ παρέδωσαν στατικά ποδήλατα γυμναστικής για την κάλυψη των αναγκών της Θωρακοχειρουργικής – Ογκολογικής Κλινικής του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Αθλητές απέναντι στον καρκίνο» του Win Cancer η Πρόεδρός του Πίστη Κρυσταλλίδου, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Φιλώτας Πέλιος, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Αντώνης Μαυρέας, Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας των εργαζομένων του ομίλου Σκλαβενίτη Θεσσαλονίκης Χρήστος Μουρατίδης επισκέφτηκαν το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και παρέδωσαν τρία στατικά ποδήλατα γυμναστικής για την άσκηση των ασθενών της Θωρακοχειρουργικής – Ογκολογικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Αθλητές απέναντι στον καρκίνο

Τα ποδήλατα παρέλαβαν η Διοικήτρια του νοσοκομείου Λιάνα Κουρτέλη-Ξουρή και ο Επιμελητής Α΄ της Θωρακοχειρουργικής – Ογκολογικής Κλινικής Δημήτρης Παλιούρας, οι οποίοι τόνισαν την αξία τέτοιων προσφορών και αναφέρθηκαν στη συμβολή των ποδηλάτων στην αποκατάσταση των χειρουργημένων ασθενών, όπως επίσης στη δυνατότητα να χρησιμοποιούνται και κατά το προεγχειρητικό στάδιο για την αντιμετώπιση αναπνευστικών προβλημάτων.

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προχώρησαν στη συγκεκριμένη δωρεά ύστερα από συνεργασία τους με βετεράνους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και την ποδοσφαιρική ομάδα των εργαζομένων του ομίλου Σκλαβενίτη Θεσσαλονίκης. Γνωρίζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες της άσκησης στους ασθενείς ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα του WinCancer για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Αθλητές απέναντι στον καρκίνο», που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση, την ενεργοποίηση και τη συμμετοχή αθλητών και σωματείων στη μάχη κατά του καρκίνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ:

Ρεπορταζ της ΕΡΤ3