Ήθελα να κάνω μια μικρή ενημέρωση για τη ζωή μετά τη θεραπεία…

Είμαι απογοητευμένη και κουρασμένη να αισθάνομαι σαν 90χρονη γυναίκα που σηκώνεται από το κρεβάτι το πρωί. Μου λείπει η ελευθερία του να θεωρείς την υγεία σου δεδομένη. Δεν θα μπορέσω ποτέ να το ξανακάνω αυτό.

Λοιπόν, μόλις έλαβα μερικά εξαιρετικά νέα από τα τελευταία αποτελέσματα του Signatera, μιας δοκιμής στην οποία συμμετέχω και η οποία διασταυρώνει το αίμα μου με τον όγκο που αφαιρέθηκε από το στήθος μου και αναζητά τυχόν υπολείμματα της νόσου που παραμένουν στο σώμα μου κάθε 3 μήνες για τα επόμενα 3 χρόνια.

Εξακολουθούσα να είμαι μηδενική!!! Το να έχεις τριπλά αρνητικό καρκίνο του μαστού είναι η χειρότερη τύχη , επειδή είναι ο πιο επιθετικός και πιθανό να επιστρέψει. Έτσι, το να έχω αυτό το πρόσθετο επίπεδο παρακολούθησης μαζί με τις εξετάσεις μου είναι τόσο σημαντικό.

Ήθελα να κάνω μια μικρή ενημέρωση για τη ζωή μετά τη θεραπεία. Οι άνθρωποι δεν μιλούν αρκετά για αυτό το κομμάτι.

Είναι εκεί μαζί σας σε κάθε σας βήμα κατά τη διάρκεια όλων αυτών, αλλά στη συνέχεια, όταν τελειώσετε, όλοι σκέφτονται, εντάξει, επέζησε, πίσω στον κανονικό προγραμματισμό! Και ενώ αυτό είναι κάτι που λαχταρώ, το κορίτσι που ήμουν πριν από αυτό το κεφάλαιο αισθάνομαι πολύ μακριά από τη γυναίκα που είμαι τώρα.

Έχω εξαντληθεί από τη δύναμη και την ανθεκτικότητα. Ψάχνω για λίγη ευκολία στη ζωή μου που κινείται προς τα εμπρός. Ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω στη δουλειά μαγειρεύοντας για τους πελάτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλά αυτή η ικανότητα δεν είναι ακριβώς η ίδια λόγω του πόνου που έχω σε όλο μου το σώμα από τη βλάβη των νεύρων και πιθανώς την αρθρίτιδα που προκάλεσε η χημειοθεραπεία.

Είμαι απογοητευμένη και κουρασμένη να αισθάνομαι σαν 90χρονη γυναίκα που σηκώνεται από το κρεβάτι το πρωί. Μου λείπει η ελευθερία του να θεωρείς την υγεία σου δεδομένη. Δεν θα μπορέσω ποτέ να το ξανακάνω αυτό.

Σε κάθε μικρό πόνο, περνάει από το μυαλό μου η σκέψη «έχει κάνει μετάσταση;». Θα μπορέσω τώρα να κάνω παιδιά με φυσικό τρόπο ή θα μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο τα κατεψυγμένα ωάριά μου; Θα επιβιώσω τα επόμενα 5 χρόνια με τις πιθανότητες που μου δόθηκαν;

Αλλά όταν το άγχος με κυριεύει, πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι πρέπει να ζω κάθε μέρα στο έπακρο, να απολαμβάνω τα δείπνα με φίλους και να παίζω στον κήπο .

Να είμαι παρούσα  και να εκτιμώ ότι τα κατάφερα μέχρι εδώ και ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα.

σε ελεύθερη μετάφραση απο


Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)