Μια όμορφη γυναίκα χάνει τα μαλλιά της… και κάτι έχει να μας πει

Δείχνω μια φωτογραφία μου να δώσω δύναμη ψυχής σε γυναίκες που είναι τώρα στη φάση που ήμουν εγώ πριν 10 μήνες ...μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε

Πίστη σε εσένα ή όπου άλλου μπορεί να σου δώσει δύναμη Καθώς πέρασε ο Οκτώβριος και όλοι γνωρίζουμε ότι είναι αφιερωμένος κατά του «καρκίνου του μαστού»
Δείχνω μια φωτογραφία μου να δώσω δύναμη ψυχής σε γυναίκες που είναι τώρα στη φάση που ήμουν εγώ πριν 10 μήνες …μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε.

Νους υγιής εν σώματι υγιή κάτι που εγώ πιστεύω πολύ και τώρα έχω χρέος να το τηρήσω με πίστη απέναντι στον εαυτό μου.
Νοιώθω ευγνώμων στους ανθρώπους που ήταν κοντά μου με δύναμη ψυχής και αυτοί ,Νοιώθω ευγνώμων στους γιατρούς μου ,Νοιώθω ευγνώμων που είμαι σήμερα εδώ και κοιτάζω κάθε μέρα τον μπλε ουρανό και το μπλε της θάλασσας .. χαζεύω το φεγγάρι ακούω τον αέρα και Νοιώθω ευτυχία .

Πράγματα που μου δίνουν χαρά και ενέργεια να ξεκινήσω τη μέρα μου γεμάτη χαμόγελο. Μέσα από κάθε δυσκολία πρέπει να ψάξεις να δεις τι καλό σου κρύβει τι κανείς εις βάρος σου .

έμαθα να ακούω την καρδιά μου να μη φοβάμαι να λέω όχι σε όποιον προσπαθεί να με κάνει να πιστέψω σε ανθρωπογενείς κανόνες και να μην κρύβομαι πίσω από πρέπει !! Μαθαίνεις να ελέγχεις εσύ το μυαλό σου και όχι εσένα αυτό .

θα ήθελα πολύ να κρατήσω τα μαλλιά μου μα τώρα Νοιώθω καλύτερα που δεν μου πήρε αυτό που πραγματικά ήθελε. Είδα ποιοι με αγαπούν για την καρδιά μου και χωρίς ίχνος τρίχας !

Διαχειρίζεσαι το συνεχές άγχος που νιώθεις και δημιουργείς καινούργιους μηχανισμούς που σε βοηθούν .. μαθαίνουμε να ζούμε το σήμερα !!!

Το να προχωράς μπροστά με λιγότερες σωματικές και ψυχικές δυνάμεις δεν είναι εύκολο … όμως καθημερινά βηματάκια θα σε οδηγήσουν εκεί που θέλεις. Κάνω διάφορες αναδρομές στα δυο τελευταία χρόνια μα πάντα βρίσκω κάτι όμορφο να μου μένει το χαμόγελο στο πρόσωπο μου και στην καρδιά μου

Άννα

 

 

🙏🏼❤️#life#nohair #love#naturephotography #friends #sea#sun#free##🙏🏼#cancer #ολακαλαθαπανε #όμορφηζωή #προχωραμε #by @menelaosliondos@