Νέα συνεργασία του WinCancer με τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Φωτεινή Τολιοπούλου

Το WinCancer με χαρά υποδέχεται στην ομάδα του τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Φωτεινή Τολιοπούλου, οποία θα μας βοηθήσει με συμβουλές και συνταγές, να κάνουμε τη διατροφή, όπλο μας κατά του καρκίνου, αλλά να λύσουμε και τον σύνθετο γρίφο τι μαγειρεύω για έναν ασθενή

Η Φωτεινή Τολιοπούλου είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτη του  Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται ιδιωτικά με την Κλινική Διατροφή, το Εξατομικευμένο Διαιτολόγιο διαχείρισης σωματικού βάρους και το Health and beauty coaching. Είναι  αρθρογράφος στη στήλη Διατροφή-Ευ ζην, του Sociall.gr παρέχοντας διατροφική ενημέρωση και συμβουλευτική.

Επίσης, ασχολείται με την υγιεινή και δημιουργική κουζίνα, δημιουργώντας πρωτότυπες και υγιεινές συνταγές, παρέχοντας τη διατροφική τους ανάλυση. Το ενδιαφέρον της για τη γαστρονομία και το ευ ζην την οδήγησαν στην ενασχόλησή της με τη δημιουργία εύκολων και εύγεστων συνταγών. Στόχος της είναι η επίτευξη μιας υγιεινής διατροφής, η οποία να αποτελεί μια ευχάριστη διαδικασία, συντελώντας στην διαμόρφωση μιας ποιοτικής ζωής και στην απόκτηση ενός υγιούς σωματικού βάρους.

Παρέχει δωρεάν, διατροφική υποστήριξη και συμβουλευτική σε γυναίκες που έχουν νοσήσει, ή νοσούν από καρκίνο του μαστού, θέλοντας να προωθήσει το μήνυμα ότι το υγιές σωματικό βάρος δρα προστατευτικά απέναντι στη νόσο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο e-mail: ftoliopoulou@gmail.com

 

Φωτεινή Τολιοπούλου