Ναι μην φοβάστε να την πείτε την λέξη

Να σου πω εγώ και όσοι το έχουμε ζήσει. Δεν είναι λύπηση. Είναι απλά μια στραβοτιμονια στην ζωή που αν θέλουμε την διορθώνουμε με την βοήθεια του θεού.

Παγκόσμια μέρα καρκίνου. Ναι μην φοβάστε να την πείτε την λέξη γιατί μπορεί να είναι πόνος θλίψη αγωνία δάκρυα πίκρα μελαγχολία. Κρύβει όμως πράγματα που στην αρχή δεν τα καταλαβαίνεις ….κρύβει δύναμη αντοχή υπομονή ελπίδα σοφία αγώνα πάθος για την ζωή.
Να σου πω εγώ και όσοι το έχουμε ζήσει. Δεν είναι λύπηση.
Είναι απλά μια στραβοτιμονια στην ζωή που αν θέλουμε την διορθώνουμε με την βοήθεια του θεού.
Το έζησα ….και ζω και ότι άφησε φεύγοντας. Είδα να χάνω τους κοιλιακούς είδα να χάνω κιλά είδα να χάνω μαλλιά, γένια, να χάνω ένα κομμάτι του εαυτό μου. Είδα τα δάκρυα να κυλάνε στο πρόσωπο μου.
Είδα τον πόνο να μην με αφήνει να χαμογελάσω, τα πόδια μου να λυγίζουν, το μυαλό μου να πέφτει σε περίεργες σκέψεις.
Να σκέφτομαι άραγε ήρθε το τέλος ; Να σκέφτομαι «άραγε ο ανιψιός σου θα προλάβει να σε μάθει ή θα φύγεις και θα του λένε είχες έναν θείο που όταν γεννήθηκες έκλαιγε σαν μικρο παιδί»
Τώρα βλέπω αυτά που άφησε, ότι ζω με ένα πλαστικό πράγμα στο στόμα που μου δυσκολεύει την ζωή αλλά βλέπω ότι είμαι ακόμα εδώ και χαμογελάω.
Ο καρκίνος λοιπόν είναι ευλογία για να αποδείξεις ποσό δυνατός είσαι, είναι η ψυχή δείχνεις απέναντι στην μεγάλη μάχη της ζωής σου. Είναι ο αγώνας που χρωστάς στον εαυτό σου να παλέψεις οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα.
Να σου πω τέλος ότι παγκόσμια ημέρα είναι κάθε μέρα που κερδίζεις στην ζωή και είναι μια και μοναδική αυτή η μέρα με τα στραβά της με τα καλά της να θυμάσαι είναι μια και δεν επιστρέφει όποτε μην την σπαταλάς αλλά μα την ζεις με χαρά.
Καλημέρα άνθρωποι
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ