Σήμερα συζητάμε για απώλεια μαλλιών

Μια διάσημη 'tik toker" πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο όπου κάνει μια "φαλακρή-φαρσα". Χρησιμοποίησε μεϊκ απ για να φαίνεται ότι είναι φαλακρή κι έπειτα ανέβασε βίντεο της με το μακιγιάζ αυτό για να κάνει φάρσα στους ακόλουθους της και στους φίλους της για να νομίζουν ότι τις έπεσαν τα μαλλιά.

Σήμερα συζητάμε για απώλεια μαλλιών και για έναν συγκεκριμένο λόγο.
Μια διάσημη ‘tik toker» πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο όπου κάνει μια «φαλακρή-φαρσα». Χρησιμοποίησε μεϊκ απ για να φαίνεται ότι είναι φαλακρή κι έπειτα ανέβασε βίντεο της με το μακιγιάζ αυτό για να κάνει φάρσα στους ακόλουθους της και στους φίλους της για να νομίζουν ότι τις έπεσαν τα μαλλιά.
Δεν θα κοινοποιήσω το όνομα αυτής της κοπέλας,  γιατί ανέβασε αυτό το βίντεο για να τραβήξει την προσοχή και δεν θέλω απολύτως καμία επισκεψιμότητα στη σελίδα της,
γιατί έτσι θα πετύχει αυτό που ήθελε.
Ήθελε δημοσιότητα ανεξάρτητα αν ήταν καλή η κακή. Αντί να τραβήξω την προσοχή σε αυτόν τον κλόουν, θα πω γιατί αυτό το βίντεο είναι τόσο επικίνδυνο, γιατί δεν είναι αστείο και ποιες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν συνέχεια τα παιδιά που χάνουν τα μαλλιά τους. Η απώλεια μαλλιών των καρκινοπαθών συμβαίνει εξαιτίας ενός φαρμάκου που ονομάζεται χημειοθεραπεία. Η χημειοθεραπεία είναι πολλά διαφορετικά φάρμακα μαζί που προορίζονται να σκοτώνουν κύτταρα που πολλαπλασιάζονται ταχέως όπως τα καρκινικά κύτταρα.
Δυστυχώς τα μαλλιά είναι ταχέως αναπτυσσόμενα κύτταρα και σύντομα μετά την πρώτη χημειοθεραπεία θα πέσουν. Η χημειοθεραπεία ξεκινά αμέσως μετά τη διάγνωση ώστε να εμποδιστεί η εξάπλωση.
Το κορίτσι που έκανε εκείνο το βίντεο δεν είναι πολύ νεότερο από την Αστην, ένα κορίτσι που πάλεψε τη λευχαιμία μέχρι που πέθανε πέρυσι.
Φανταστείτε κάποιον σαν την Αστην που μόλις έχει διαγνωστεί με καρκίνο, να είναι τρομοκρατημένος που θα χάσει τα μαλλιά του, να είναι καθηλωμένος στο νοσοκομείο ενώ οι συνομήλικοι του συνεχίζουν τις ζωές τους και να φοβάται για το πώς θα αντιδράσουν οι συνομήλικοι τους με τη νέα τους εμφάνιση.
Τώρα, αυτό το ίδιο παιδί ανοίγει το Τικ-τοκ και το πρώτο πράγμα που βλέπει είναι αυτός ο κλόουν που κοινοποιεί ένα βίντεο που κοροϊδεύει φαλακρούς ανθρώπους.
Φανταστείτε πόσο θα αναστατωθεί.
Γι αυτό αυτά τα βίντεο δεν είναι αστεία. κάθε μέρα στην Ελλάδα ένα παιδί νοσεί από καρκίνο
Ποιος ξέρει πόσα από αυτά τα νεοδιεγνωσμενα παιδιά που φοβούνται πως θα χάσουν τα μαλλιά τους, είδαν το βίντεο. Αυτό το βίντεο μπορεί να προκαλέσει μεγάλο κακό.  Είναι εξαιρετικά σοκαριστικό κι αποθαρρυντικό να γνωρίζεις και μόνο το ότι δημιουργήθηκε αυτό το βίντεο για αρχή.
Ελπίζω το κορίτσι που έκανε αυτό το βίντεο να διαβάζει αυτό το κείμενο για να καταλάβει πόσο κακό έχει προκαλέσει.
όσοι νοσούν απο καρκίνο θέλουν την συμπαράσταση
Ας κάνουμε όλοι πράγματα από καλοσύνη.
Η καλοσύνη είναι η λύση σε όλα.
@ashtynsarmy
πηγή:
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ