Η Συλια ένα κορίτσι που αγωνίστηκε ….

Ο κόσμος της κατέρρευσε 5 μήνες αργότερα. Τον Οκτώβριο του 2019 ξεκίνησε να έχει πόνους στην αριστερή ωμοπλάτη. Οι ακτινογραφίες έδειξαν όγκο ξανά.

Η Συλια ήταν ένα πολύ αθλητικό κορίτσι. Πήγαινε στο γυμναστήριο όπως κάθε άλλη έφηβη. Ξαφνικά ξεκίνησε να έχει πόνους στο γόνατο.
Στην αρχή υπέθεσε πως ήταν από την άθληση.
Αλλά όσο περνούσαν οι μέρες ο πόνος χειροτέρευσε και η μητέρα της την πήγε στον ορθοπαιδικό, ο οποίος με τη σειρά του την έστειλε για μαγνητική. Τα αποτελέσματα των ακτινογραφιών έφεραν σπαρακτικά νέα.
Υπήρχε ένας όγκος στο πόδι της Συλια. Διαγνώστηκε με οστεοσάρκωμα, ένας τύπος καρκίνου των οστών, στα 13 της χρόνια.
Ξεκίνησε χημειοθεραπείες στις 25 Σεπτεμβρίου του 2018 σύντομα μετά από την τοποθέτηση του καθετήρα της. Στις 30 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς υποβλήθηκε σε χειρουργείο αφαίρεσης του όγκου και αντικατάστασης του ασθενούς οστού με προσθετικό μηρό.
Συνέχισε με τις χημειοθεραπείες μέχρι τον Μάιο του 2019.
Η Συλια πέτυχε αυτό που ήθελε και ήταν καθ’ οδόν για την επιστροφή σε μια κανονική χαρούμενη ζωή!
Ο κόσμος της κατέρρευσε 5 μήνες αργότερα. Τον Οκτώβριο του 2019 ξεκίνησε να
έχει πόνους στην αριστερή ωμοπλάτη. Οι ακτινογραφίες έδειξαν όγκο ξανά. Έπρεπε να το περάσει όλο από την αρχή, περισσότερες χημειοθεραπείες και χειρουργεία.
Συνολικά η Συλια υποβλήθηκε σε 7 χειρουργεία.
Υποβλήθηκε και σε διαγνωστικό χειρουργείο πνευμόνων επειδή μια από τις ακτινογραφίες έδειξαν μικρά οζίδια.
Ανεξάρτητα από τον πόνο που έχει υποστεί , η Συλια παρέμεινε αισιόδοξη και όλο το ταξίδι και είχε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της συνέχεια! Όσο για σήμερα, όλες οι εξετάσεις είναι εντελώς καθαρές!
Η Συλια είναι 15 χρόνων έφηβη-ελεύθερη καρκίνου.  
Μείνε δυνατή όμορφη!
WINCANCER