το μήνυμα του Τζεφ Μπρίτζες για τη χημειοθεραπεία

Αυτός ο καρκίνος μού γεννά συναισθήματα εκτίμησης, ευγνωμοσύνης και μπόλικης, παλιάς καλής αγάπης

Με μία φωτογραφία του στα σόσιαλ μίντια, στην οποία ποζάρει αγέρωχος μέσα από το νοσοκομείο, με τη ρόμπα και τους ορούς της χημειοθεραπείας στο χέρι, ο Τζεφ Μπρίτζες ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στηρίζει στη μάχη του κατά του καρκίνου.

Πριν λίγες ημέρες, ο δημοφιλής «Dude» (το παρατσούκλι που του έχει μείνει από την ταινία «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι»), ανακοίνωσε ότι πάσχει από λέμφωμα, ότι η πρόγνωση είναι καλή και ότι ξεκινά άμεσα θεραπεία, για την πορεία της οποίας θα ενημερώνει τους φαν του μέσω του Διαδικτύου.

Έτσι και έκανε με τη νέα του ανάρτηση, στην οποία έγραψε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που μου στείλατε ευχές και αγάπη, με κάνατε να αισθάνομαι πολύ όμορφα!».

Ο Μπρίτζες παραπέμπει τους φαν σε ένα site που έφτιαξε για να μοιράζεται ειδήσεις που τον ενδιαφέρουν και πληροφορίες για την πορεία της θεραπείας του.

«Αυτός ο καρκίνος μού γεννά συναισθήματα εκτίμησης, ευγνωμοσύνης και μπόλικης, παλιάς καλής αγάπης. Είναι μεταδοτική όλη αυτή η αγάπη, σαν κάποιου είδους θετικός ιός», έγραψε ο ηθοποιός στο διαδικτυακό του ημερολόγιο.

«Αυτός ο καρκίνος με κάνει να εκτιμώ την θνητότητά μου και την παροδικότητα. Συνειδητοποιώ ότι αν έχω κάτι να μοιραστώ, τώρα είναι η ώρα», πρόσθεσε και τόνισε ότι «πρέπει όλοι να φροντίζουμε τα δέντρα και ενωμένοι να δημιουργήσουμε μία όμορφη ζωή και έναν όμορφο κόσμο».

διαβάστε περισσότερα εδώ :

Ο «Dude» δεν το βάζει κάτω: το μήνυμα του Τζεφ Μπρίτζες για τη χημειοθεραπεία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ