Είναι ελεύθερος καρκίνου…

Αλλά εμείς μαζί με την ιατρική ομάδα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον κρατήσουμε εδώ και όσο πιο υγιή γίνεται. Αυτό το ταξίδι δεν είναι για τώρα, είναι για πάντα. Αλλά αν έχουμε το πάντα μαζί του είναι παραπάνω από ανεκτίμητο

Στις 7 Μαΐου του 2020, ο μικρούλης Σέιν μεταφέρθηκε για μαγνητική, για να ελεγχθεί μια μάζα που βρήκε η μητέρα του στην πλάτη του.
Η μαγνητική επιβεβαίωσε αυτό που η οικογένειά του φοβόταν περισσότερο: καρκίνος.
Λίγες ώρες αργότερα ο Σέιν διαγνώστηκε με νευρωβλαστωμα σταδίου 3. Η μάζα κατέληξε να είναι ένας όγκος τυλιγμένος γύρω από την μικροσκοπική του σπονδυλική στήλη, που σχεδόν τον παρέλυε.
Η μητέρα κι ο πατέρας του ανέβηκαν τους ορόφους προσευχόμενοι για καλά νέα, αλλά τίποτα δεν τους είχε προετοιμάσει για τα σοκαριστικά νέα.
Ο Σέιν έλαβε χημειοθεραπεία με την ελπίδα ο όγκος να συρρικνωθεί και να αποκολληθεί από την σπονδυλική του στήλη. Το χειρουργείο δεν ήταν εφικτό καθώς ήταν πολύ επικίνδυνο κι απειλητικό για τη ζωή.
Η καρδιά της οικογένειας του ράγισε όταν τον είδαν να λαμβάνει χημειοθεραπεία μέρα με τη μέρα και προσπαθώντας να τον κρατήσουν όσο το δυνατόν υγιή.
Από τη μητέρα του:
«Αλλά εμείς μαζί με την ιατρική ομάδα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον κρατήσουμε εδώ και όσο πιο υγιή γίνεται. Αυτό το ταξίδι δεν είναι για τώρα, είναι για πάντα. Αλλά αν έχουμε το πάντα μαζί του είναι παραπάνω από ανεκτίμητο«
Αλλά έχουμε υπέροχα νέα! Ο Σέιν είναι πλέον σε ανάρρωση!
Είναι ελεύθερος καρκίνου 
Γλυκέ Σέιν, είσαι τόσο θαρραλέος μικρούλη! Σε αγαπάμε!
WINCANCER
ΠΗΓΗ: