Σκαρφάλωνε στο παράθυρο νοσοκομείου για να μην αφήσει μόνη τη μητέρα του

«Περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας του εδώ, παρακολουθώντας την κατάσταση της μητέρας του έξω από το παράθυρο και έφευγε όταν πλέον η μαμά του αποκοιμιόταν»

Σκαρφάλωνε στο παράθυρο νοσοκομείου για να μην αφήσει μόνη τη μητέρα του, ως την ημέρα που την «πήρε» ο κορωνοϊός «Περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας του εδώ, παρακολουθώντας την κατάσταση της μητέρας του έξω από το παράθυρο και έφευγε όταν πλέον η μαμά του αποκοιμιόταν»

Όταν η ηλικιωμένη μητέρα του Jihad Al-Suwaiti εισήχθη στο νοσοκομείο, θετική στον κορωνοϊό, οι γιατροί απαγόρευσαν την είσοδο στον νεαρό για λόγους προστασίας.   Ωστόσο, ο 30χρονος Τζιχάντ από τη Χεβρώνα, αγωνιώντας και ανήμπορος να την αποχωριστεί, σκαρφάλωνε κάθε μέρα από την υδρορροή και καθόταν έξω από το παράθυρο του νοσοκομείου ώστε να βεβαιώνεται πως η μάνα του είναι καλά και ασφαλής.   «Περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας του εδώ, παρακολουθώντας την κατάσταση της μητέρας του έξω από το παράθυρο και έφευγε όταν πλέον η μαμά του αποκοιμιόταν» δήλωσε ένα από τους αξιωματούχους του νοσοκομείου. Μέχρι την περασμένη Πέμπτη που η μητέρα του κατέληξε.

Τον 30χρονο γιο που άγρυπνος παρακολουθεί τη μάνα του να δίνει μάχη κατά του κορωνοϊού, απαθανάτισε ο Μοχάμαντ Σάφα, διπλωμάτης και ακτιβιστής. Η συγκινητική φωτογραφία έγινε viral μέσω των social media.   Όπως είπε ο αδερφός του Τζιχάντ, Ρασμί στα μέσα ενημέρωσης, παρά τις επίμονες απαγορεύσεις του προσωπικού του νοσοκομείου, δεν εγκατέλειπε τη μητέρα τους – η οποία έπασχε από λευχαιμία και προσφάτως είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό.

Μάλιστα, ο Σάφα ζωγράφισε το σκίτσο του στο παράθυρο όπου τον πλησιάζει η μαμά του, ως άγγελος πια.

1650106_palestinios

Πηγή: www.lifo.gr