Γνωρίστε τον μικρό Λίαμ!

Η μαμά του Λίαμ θήλασε τον μικρό της υπερήρωα κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού και νοιώθει ότι βοήθησε το ανοσοποιητικό του σύστημα - η μαμά πάντα ξέρει καλύτερα.

Ο Λίαμ είναι ένα γλυκό 17 μηνών αγοράκι που πάλεψε με την λευχαιμία και νίκησε!
Όταν ο Λίαμ ήταν 11 μηνών στις 11 Αυγούστου του 2019, οι εξετάσεις αποκάλυψαν πως έχει οξεία μυελοειδη λευχαιμία (υποτυπος M4). Η λευχαιμία είναι ένας τύπος καρκίνου του αίματος.
Ο Λίαμ ολοκλήρωσε 5 μεγάλους κύκλους χημειοθεραπειας, είχε έναν περιφερικά τοποθετημένο κεντρικό καθετήρα κι αργότερα έναν καθετήρα Hickman, μηνιαίες βιοψίες μυελού των οστών και παρακκεντησεις, όπου η βελόνα εισέρχεται μεταξύ 2 σπονδύλων και μέρος εγκεφαλονωτιαίου υγρού αναρροφάται και στην πλειοψηφία των ασθενών με λευχαιμία η χημειοθεραπεία χορηγείται επίσης απευθείας στη σπονδυλική στήλη.
Ο Λίαμ επιπρόσθετα έλαβε ενδορραχιαια χημειοθεραπεία.
Η πρώτη χημειοθεραπεία του Λίαμ συνέπεσε με τα πρώτα του γενέθλια.
Είναι ελεύθερος νόσου από τον πρώτο κύκλο χημειοθεραπείων κι ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι!
Ο Λίαμ είναι ένα απίστευτο, χαρούμενο και δυνατό μικρό αγόρι που δεν επέτρεψε ποτέ στον καρκίνο να τον κρατήσει πίσω.
Μεγάλωσε στο νοσοκομείο κατά το 1/3 της ζωής του, μπαίνοντας στο νοσοκομείο σαν άρρωστο μωράκι σε ένα ασθενοφόρο και φεύγοντας σαν παιδάκι
Η μαμά του Λίαμ θήλασε τον μικρό της υπερήρωα κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού και νοιώθει ότι βοήθησε το ανοσοποιητικό του σύστημα – η μαμά πάντα ξέρει καλύτερα.
Σ’ αγαπάμε τόσο πολύ σούπερ Λίαμ.