Είδα το χαμόγελο της Φοίβης

Είδα το χαμόγελο της Φοίβης σήμερα και φώτισε τη μέρα μου, γιατί το πιο φωτεινό χαμόγελο είναι από κάποιον που πονάει!

Είδα το χαμόγελο της Φοίβης σήμερα και χαμογέλασα διπλά! Όχι γιατί το χαμόγελο είναι μεταδοτικό, αλλά γιατί ξέρω πως η Φοίβη δεν μπορεί πια να χαμογελάει εύκολα και πλατιά, όπως παλιά!
Γιατί ξέρω πως αυτή η κυρτή καμπύλη στο πρόσωπο της έχει ακόμα τα ίχνη της μεγάλης απώλειας, που πρέπει να διαχειριστεί!
Είδα το χαμόγελο της Φοίβης σήμερα και είπα να χαμογελάσω και εγώ, γιατί θυμάμαι πως είναι να χαμογελάς και να νιώθεις ενοχή.
Είδα το χαμόγελο της Φοίβης σήμερα και φώτισε τη μέρα μου, γιατί το πιο φωτεινό χαμόγελο είναι από κάποιον που πονάει!
 

— μαζί με Phoebe Chariton

Πίστη Κρυσταλλίδου

Κρυσταλλίδου_wincancer

Η Κρυσταλλίδου Πίστη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα.  Είναι κάτοχος ΜS Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, και απόφοιτος του Τμήματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας» του ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ. Εργάστηκε σχεδόν μια δεκαετία ως διοικητικό στέλεχος ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ενώ σήμερα εργάζεται στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ». Ενεργοποιήθηκε στη τοπική αυτοδιοίκηση από το 2006 ήταν εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Εορδαίας. Διατέλεσε πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ, ιδρυτικό μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου Εορδαίας
και είναι μέλος τους Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ν. Κοζάνης

Είναι Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ

Συντονίζει το WinCancer._