Είναι οι άνθρωποι που φτιάχνουν τη ζωή τους

Είναι οι άνθρωποι που φτιάχνουν τη ζωή τους, με τη δύναμη που τους δίνει το σώμα τους και τα υλικά που μπορούν να έχουν στη διάθεση τους. Και έτσι μένουν εκεί στα περιορισμένα όρια της αρτιμέλειας και όλων εκείνων που μπορούν να αγοράσουν.

Είναι όμως και κάποιοι άλλοι, που η μόνη δύναμη που έχουν είναι η πυγμή της ψυχής τους. Ζουν μόνο με τη διάθεση για ζωή και αισθάνονται όχι αυτά που ορίζει το κορμί τους, αλλά αυτό ξέρει η ψυχή τους.

Είδα πριν λίγο στους διαδρόμους του Αττικού έναν χαμογελαστό παιδί σε ένα καροτσάκι … και εγώ από το πρωί σέρνω το βήμα μου… ντράπηκα!

Κρυσταλλίδου Πίστη γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα. Είναι κάτοχος ΜS Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, και απόφοιτος του Τμήματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας» του ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ. Εργάστηκε σχεδόν μια δεκαετία ως διοικητικό στέλεχος ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ενώ σήμερα εργάζεται στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ». Ενεργοποιήθηκε στη τοπική αυτοδιοίκηση και από το 2006 έως σήμερα είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Εορδαίας. Διατέλεσε πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ.

Συντονίζει το WinCancer._
img_9033-1140x570