ΔιαβάΖΩ #3

την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, από τις 9:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα, στον Σταθμό Μετρό «Κεραμεικός», θα παραλαμβάνουμε τα δικά σας αγαπημένα βιβλία με μια χειρόγραφη ευχή, αφιερωμένη στους ανθρώπους, οι οποίοι την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας

Το WinCancer για τρίτη συνεχή χρονιά στήνει την δική του ξεχωριστή βιβλιοθήκη αγάπης και με το πρόγραμμα ΔιαβάΖΩ #3, συλλέγει βιβλία για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, από τις 9:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα, στον Σταθμό Μετρό «Κεραμεικός», θα παραλαμβάνουμε τα δικά σας αγαπημένα βιβλία με μια χειρόγραφη ευχή, αφιερωμένη στους ανθρώπους, οι οποίοι την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας.
Η νοσηλεία σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο είναι μια σκληρή δοκιμασία, για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή των συνανθρώπων μας, αλλά ο μαγικός κόσμος ενός βιβλίου μπορεί να την απαλύνει.
Κατά την περσινή αντίστοιχη δράση συγκεντρώσαμε χιλιάδες βιβλία, τα οποία με την βοήθεια εθελοντικών ομάδων παραδόθηκαν στους ασθενείς των Αντικαρκινικών Νοσοκομείων «Άγιος Σάββας», Πειραιά «Μεταξά» , Κηφισίας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» !
Προσφέραμε χέρι με χέρι τα βιβλία και με τις δικές σας ευχές ζεστάναμε τις καρδιές των ασθενών, που νοσηλεύονταν τις μέρες των εορτών στα αντικαρκινικά νοσοκομεία.
Η ανταπόκριση που λάβαμε από τους μαχητές της ζωής ήταν ανεκτίμητη.
Για το λόγο αυτό το χριστουγεννιάτικο καμπανάκι της προσφοράς θα χτυπήσει και φέτος. Θέλουμε το αγαπημένο σας βιβλίο και με μια ευχή υπογεγραμμένη από τα βάθη της καρδιάς σας, σαν ένα προσωπικό δώρο αγάπης και δύναμης, μοιράστε χαμόγελο και ελπίδα σε όσους την εορταστική περίοδο θα νοσηλεύονται σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο
Οι ασθενείς ενσαρκώνουν την ίδια την Ελπίδα ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί. Και με την δική σας βοήθεια η φλόγα αυτής της ελπίδας θα θερμαίνει τις ψυχές…
Ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι κοινός και μας αφορά όλους.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ