η δύναμη της υψηλής-συναισθηματικής φροντίδας στη μάχη κατά του καρκίνου

Η απλή καλοσύνη μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη αρνητικών συναισθημάτων σχετιζομενων με τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου-και μπορεί ίσως να βοηθήσει στη βελτίωση των αποτελεσμάτων των ασθενών

Τα θαύματα στην υψηλή τεχνολογία αντιμετωπισης του καρκίνου συμπληρώνονται καλύτερα με την ανθρωπια της υψηλής-συναισθηματικής φροντίδας.
Η απλή καλοσύνη μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη αρνητικών συναισθημάτων σχετιζομενων με τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου-και μπορεί ίσως να βοηθήσει στη βελτίωση των αποτελεσμάτων των ασθενών.
Με βάση την εμπειρία μας στην έρευνα και την αντιμεωπιση του καρκίνου, προτείνουμε έξι είδη καλοσύνης:
βαθιά κατανόηση, κατά την οποία οι κλινικοί αφιερώνουν χρόνο για να κατανοήσουν πραγματικά τις ανάγκες και τις ανησυχίες των ασθενών και των οικογενειών τους.
Η συμπονοια για τον ασθενή με καρκίνο, εκφραζόμενη και από τους κλινικούς ατομικά και από τη νοοτροπία αντιμετώπισης, που αναζητά να εμποδίσει τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να αποφευχθεί;
Γενναίες πράξεις διακριτικής προσπάθειας που επεκτείνονται πέρα από το τι περιμενουν οι ασθενείς και οι οικογένειες τους από μια ιατρική ομάδα. Έγκαιρη αντιμεωπιση με τη χρήση εργαλείων και συστημάτων μειώνουν το στρες και το άγχος.
Ευγενική ειλικρίνεια, όπου η αλήθεια λεγεται ευθέως με καλά επιλεγμένες λέξεις. Και υποστήριξη για τα μέλη της οικογένειας που φροντίζουν τους ασθενείς, που η σωματική και ψυχική ευημερία είναι ζωτικής σημασίας στοιχεία της φροντίδας που οι αγαπημένοι τους δέχονται.
Αυτές οι αμοιβαίες ενισχυτικές εκδηλώσεις καλοσύνης – εφαρμοσμένες από κλινικούς με αυτογνωσία που καταλαβαίνουν πως ο τρόπος που δίδεται η φροντίδα μετραει- συνιστούν έναν ισχυρό και πρακτικό τρόπο τιθάσευσης της συναισθηματικής αναταραχής των ασθενών με καρκίνο, των οικογενειών τους και των ίδιων των κλινικών.
ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ