1ο FORUM: Τo αύριο της Υγείας με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΑ & ΥΓΕΙΑ»

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου σας περιμένουμε στην Αίγλη Ζαππείου ευχαριστούμε Δήμητρα Γιώτη για την τιμή να συμμετάσχει το WinCancer

Η εκπομπή «ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» μετά από εννέα συνεχή χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην τηλεόραση και ενάμιση χρόνο τώρα στο διαδίκτυο ( www.toavriotisygeias.gr ) δημιουργεί ένα νέο ακόμη δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές και αναγνώστες.

Πρόκειται για το FORUM «ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ». Πρώτο θέμα του 1ου Φόρουμ δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τη Γυναίκα και την Υγεία της.

Bασικοί ομιλητές του 1ου FORUM «ΓΥΝΑΙΚΑ & ΥΓΕΙΑ» θα είναι ο Πλαστικός Χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος, ο Ειδικός Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Στέλιος Παπαδόπουλος και η Πίστη Κρυσταλλίδου από την Wincancer. Συντονίζει η δημοσιογράφος & παρουσιάστρια της εκπομπής Δήμητρα Γιώτη.

Τα FORA θα είναι διαδραστικά. Απευθύνονται στους τηλεθεατές της εκπομπής «ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» και όχι μόνο. Κατά την διάρκεια τους όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα και να συμμετάσχουν σε ανοιχτή συζήτηση με τους ομιλητές.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΩΤΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ