Γυρίστε πίσω σ´ αυτούς που σας αγαπάνε

ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και στα πίσω καθίσματα ΜΗΝ οδηγείτε επιθετικά ΜΗΝ οδηγείτε αν έχετε πιει ΝΑ φοράτε κράνος Γυρίστε πίσω με ασφάλεια Γυρίστε πίσω σ´ αυτούς που σας αγαπάνε

Ψάχνω από το πρωί τις λέξεις για να σας περιγράψω αυτό που ζήσαμε χθες το βράδυ στην εφημερία του «Αττικόν»
Ήθελα να αποφύγω τη λέξη «τραγωδία» αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη, για να το περιγράψει … αν και σ´ αυτή την περίπτωση λείπει η «κάθαρση»
Το μεσημέρι λοιπόν της Κυριακής στην Αταλάντη έγινε ένα τροχαίο ατύχημα, στο οποιο σκοτώθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, παλικάρι 21 ετών. Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε η αδερφή του 16 χρονών, βαριά τραυματισμένη, η οποια διακομίστηκε αρχικά στο Κ.Υ. Αταλάντης, στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας και στη συνέχεια στο Αττικο Νοσοκομείο.
Σε αυτές τις βασανιστικές διαδρομές να ακολουθούν οι γονείς των παιδιών, να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου … και κάπου εκεί στις 4 το πρωί, αφού είχαν ενημερωθεί και για τον ακρωτηριασμό της μικρής, ήρθαν σε μας τους διοικητικούς να ζητήσουν να δουν ένα γιατρό για τον πατέρα !!!
Δεν θέλω να γκρινιαξω και πάλι για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και για τον τρόπο που λειτουργούν τα επείγοντα στη χώρα.
Δεν θέλω να σχολιάσω για το ότι κανείς δεν σκέφτηκε πως αυτοί οι δυο άνθρωποι θα χρειαστούν ψυχολογική στήριξη…
Θέλω μόνο να σας γράψω και να σας παρακαλέσω, για άλλη μια φορά
ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και στα πίσω καθίσματα
ΜΗΝ οδηγείτε επιθετικά
ΜΗΝ οδηγείτε αν έχετε πιει
ΝΑ φοράτε κράνος
Γυρίστε πίσω με ασφάλεια
Γυρίστε πίσω σ´ αυτούς που σας αγαπάνε
Καλή φώτιση σε όλους μας…
Κρυσταλλίδου Πίστη

——————————————————————————————————–

Η Κρυσταλλίδου Πίστη γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα. Είναι κάτοχος ΜS Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, και απόφοιτος του Τμήματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας» του ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ. Εργάστηκε σχεδόν μια δεκαετία ως διοικητικό στέλεχος ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ενώ σήμερα εργάζεται στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ». Ενεργοποιήθηκε στη τοπική αυτοδιοίκηση και από το 2006 έως σήμερα είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Εορδαίας.
Διατέλεσε πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ.

Συντονίζει το WinCancer._
Κρυσταλλίδου