Έχουμε γενέθλια, Θέλουμε δώρο καρδιάς … το αίμα σας!

αν όλοι μας δίναμε 2 φορές το χρόνο αίμα οι ανάγκες της χώρας μας θα καλύπτονταν!

Έχουμε γενέθλια
Θέλουμε δώρο καρδιάς 💝… το αίμα σας!!!
Το WinCancer κλείνει 3 χρόνια λειτουργίας και σας καλούμε σε εθελοντική αιμοδοσία σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας με τον κωδικό 13917 .

Δυστυχώς η Ελλάδα , σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας κατατάσσεται στις χώρες που δεν μπορούν να καλύψουν αυτόνομα τις ανάγκες τους για αίμα.
Το 40% του πληθυσμού αναφέρει ότι δεν δίνει αίμα επειδή δεν γνώριζε την ανάγκη, δεν χρειάστηκε να δώσει, δεν ενημερώθηκε ή δεν γνωρίζει την διαδικασία αιμοδοσίας. Ελάτε να το αλλάξουμε αυτό γιατί οι ανάγκες είναι πολλές όπως και τα οφέλη!
-Κατ´ αρχάς θα συμβάλλει στην επίτευξη του χρονοπρογραμματισμού των χειρουργικών επεμβάσεων και των θεραπειών στα νοσοκομεία.
-Δεν θα αναβάλλονται χειρουργεία δεν θα αναβάλλονται θεραπείες.
-Θα γίνει πιο αποτελεσματική η ίαση των ασθενειών
-Οι εθελοντές αιμοδότες αποτελούν την πιο ασφαλή κατηγορία αιμοδοτών
-Θα γίνει σοβαρή εξοικονόμηση πόρων τόσο για νοσοκομεία αλλά και για τον κρατικό προϋπολογισμό!
-Θα βοηθούσε στην εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων.
Πέρα από τη σημαντική κοινωνική της διάσταση, η αιμοδοσία μπορεί να ωφελήσει σημαντικά και την υγεία του αιμοδότη. Έρευνες έχουν δείξει:
-η δωρεά αίματος μειώνει τον κίνδυνο εμφράγματος
-αλλά και την εμφάνιση του καρκίνου.
-Επίσης ο αιμοδότης καίει 650 θερμίδες, κατά την διάρκεια αναπλήρωσης του αίματος!
Αν όλοι μας αποφασίσουμε να δίνουμε 2 φορές το χρόνο αίμα, η επάρκεια και οι ανάγκες για αίμα στη χώρα θα καλυφθούν απόλυτα!
Καθημερινά συμπολίτες μας, μικρά παιδιά με καρκίνο, άνθρωποι με χρόνιες παθήσεις, θύματα τροχαίων ατυχημάτων χρειάζονται αίμα.
Κάθε μέρα στα νοσοκομεία της χώρας μας, δυστυχώς αναβάλλονται χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες, συγγενείς και φίλοι των ασθενών αναζητούν απεγνωσμένα αίμα, προκειμένου να προχωρήσει η θεραπεία των δικών τους ανθρώπων.
Τώρα που πλησιάζει το Πάσχα, κάντε δώρο στο συνάνθρωπο, χαρίστε του ζωή, δωρίστε αίμα!
Αν θέλετε κάντε ένα δώρο στο Wincancer, δίνοντας αίμα με τον δικό μας κωδικό 13917, δίνουμε αίμα σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Κρυσταλλίδου – Σιάχου Θεοπίστη

3 χρονια wincancer
——————————————————————————————————

Η Κρυσταλλίδου-Σιάχου Θεοπίστη γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα. Είναι κάτοχος ΜS Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, και απόφοιτος του Τμήματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας» του ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ. Εργάστηκε σχεδόν μια δεκαετία ως διοικητικό στέλεχος ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ενώ σήμερα εργάζεται στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ». Ενεργοποιήθηκε στη τοπική αυτοδιοίκηση και από το 2006 έως σήμερα είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Εορδαίας. Διατέλεσε πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ.

Συντονίζει το WinCancer._

Win Cancer: Έχουμε γενέθλια Θέλουμε δώρο καρδιάς … το αίμα σας!!! – Γράφει η Πίστη Κρυσταλλίδου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ